Jurek

Strukturerad HR Koordinator för långsiktigt uppdrag i Norrort

Är du i början av din HR-karriär och söker din nästa utmaning? Lockas du av en bred roll inom HR där du kommer arbeta med alltifrån rekrytering till personaladministration? Trivs du som bäst när du får arbeta högt som lågt och tillhöra en mindre HR-avdelning? Då kan detta vara rätt roll för dig!

 

För kunds räkning söker vi en HR Assistent för uppdrag med start i april och löpande cirka nio månader framåt, för att täcka för en föräldraledighet.

 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som HR Assistent kommer du arbeta tätt tillsammans med en HR Manager, där ni tillsammans driver HR agendan för bolagets svenska verksamhet. Du kommer exempelvis arbeta med:

 

• Rekrytering – framförallt av butikspersonal, till hela Sverige

• Hantera frågor kopplat till lön

• Hantera uppdateringar i personalsystem, avtalshantering

• Uppföljning av nyanställda

• Exitsamtal

• Rapportera nyckeltal till HQ

 

 

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har i grunden en högskoleutbildning inom PAO eller motsvarande. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av HR administration alternativt rekrytering och söker din nästa utmaning. Som person blir du ofta beskriven som lösningsorienterad och flexibel. Du har en god känsla struktur och trivs i en bred och varierad roll.

 

Är du den vi söker?

 

 

Du erbjuds

Här erbjuds du en spännande möjlighet på ett globalt bolag. Du kommer få arbeta brett och varierat inom HR, tillsammans med en öppen, trevlig och kompetent HR chef. Detta uppdrag är en perfekt möjlighet för dig som är ny i karriären och vill samla på dig relevant erfarenhet inför framtiden. 

 

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start omgående och löpande nio månader framåt, med god chans till förlängning alternativt överrekrytering hos kund. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sökord: HR administratör, HR Koordinator, HR Assistant, HR Assistent, HR, Human Resourses.

 

Område

Solna

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 6 maj

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Strukturerad HR Koordinator för långsiktigt uppdrag i Norrort