Jurek Bemanning

Administratörer sökes till spännande konsultuppdrag i Göteborg

Arbetsbeskrivning 
Vi söker nu administratörer som är redo för nya spännande utmaningar. Har du jobbat i en koordinerande roll med många kontaktytor där fokus ligger på service och administrativa uppgifter kommer du trivas med denna typ av tjänst. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag men det kan vara alltifrån mötesbokning, schemaläggning, ta emot kunder och klienter, fakturering, arkivering, intern och extern kommunikation, kundtjänst, rese- och hotellbokningar samt att vara allmänt behjälplig i olika former av ärenden. Är du strukturerad, duktig på problemlösning och trivs med att ge administrativ support tar vi med glädje emot din ansökan!

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat med administrativa arbetsuppgifter tidigare och har erfarenheter från en liknande roll. Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån servicebranschen eller har arbetat i en global organisation tidigare. Som person tror vi att du är framåt, social, noggrann, prestigelös och flexibel. Du ser vad som behövs göras och hjälper gärna till där det behövs. Du trivs med en varierande arbetsdag och gillar mötet med nya människor!

Du erbjuds 
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete inom administration. Detta är en strålande chans att pröva någonting nytt och få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på behov. Vår ambition är att hitta den perfekta matchningen mellan kundernas behov och kandidaternas kompetens. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Talent Manager Tilda Dahlberg, tilda.dahlberg@jurek.se
. Ansöker gör du via vår hemsida jurek.se och vilket vi med glädje ser fram emot!

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Tilda Dahlberg

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 10 november . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratörer sökes till spännande konsultuppdrag i Göteborg