Jurek

HAYPP GROUP AB (publ) söker ännu en bolagsjurist

Idag röker 1,1 miljarder människor i världen och av dessa dör minst 8 miljoner människor varje år av rökningsrelaterade sjukdomar. Haypp Group erbjuder mer hälsosamma alternativ till rökare såsom svenskt snus och vita nikotinpåsar genom sina tio olika e-handelsplattformar (såsom exempelvis Snusbolaget.se, Northerner.com och Nicokick.com).

 

Haypp Group är ett e-handelsbolag med marknadens största utbud av tobaksfria nikotinportioner och med visionen att leda den globala transformationen från rökning till mer hälsosamma alternativ. Bolaget är inne i en intensiv tillväxtfas och behöver nu förstärka juristfunktionen med ytterligare en bolagsjurist. Bolaget avser att noteras på Nasdaq First North Growth Market under hösten 2021. I denna roll söker vi dig som vill arbeta brett men med fokus på dataskydd!

 

 

Arbetsbeskrivning

Juristfunktionen på Haypp sitter på bolagets huvudkontor i centrala Stockholm, och består idag av två personer. Din roll som Bolagsjurist kommer vara att tillsammans med dem arbeta brett och serva såväl verksamhet som ledning med allehanda legala frågor. Fokus i denna roll ligger inom följande områden:

 

• Dataskydd där du kommer arbeta nära verksamheten och driva dessa frågor självständigt, och vid behov med hjälp av externa konsulter.

• Kommersiella avtal

• Marknads- och konsumentrelaterad juridik

• Börsrelaterade frågeställningar, med tanke på den förestående noteringen

 

Verksamheten är internationell, föränderlig och spännande vilket innebär att ingen dag är den andra lik. Haypp Group har de senaste åren växt snabbt och ökade sin omsättning med 115% till närmre 2 miljarder SEK förra året. Den här rollen innebär därför stora möjligheter att komma in och påverka och växa tillsammans med Haypp.

 

 

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid att rekrytera "rätt" person, som inte bara besitter kompetens men även passar in i bolagets företagskultur. Vi letar efter dig som motiveras av att arbeta i en entreprenöriell miljö som präglas av högt tempo och en ambition att växa. Du är van att arbeta självständigt, trivs med ansvar, har en hög energinivå och är känd för att leverera. Samtidigt är du teamorienterad och har en stor samarbetsförmåga. Följande kvalifikationer ser vi som önskvärda för denna roll:

 

• Juristexamen

• Ca 5 års arbetslivserfarenhet som jurist på bolag och/eller advokatbyrå

• Bred affärsjuridisk kompetens

• Kunskap och intresse för dataskyddsfrågor

• Flytande i engelska och svenska

 

Meriterande kvalifikationer

• Erfarenhet av att arbeta i en noterad arbetsmiljö

• Erfarenhet från snabbväxande internationella bolag

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett snabbväxande bolag med höga ambitioner. Du är med och står i spetsen för den globala omvandlingen från rökning till mer hälsosamma alternativ. Du kommer in på bolaget i ett mycket spännande skede då den stundande noteringen förväntas öka medvetenheten om bolaget och dess verksamhet samt stödja bolagets fortsatta tillväxt. För rätt person kommer du ges stora utvecklingsmöjligheter och få chansen att växa i takt med bolaget. Alla anställda på Haypp Group erbjuds generösa och konkurrenskraftiga förmåner.

 

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsen tas ner.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Haypp med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Haypp Group leder den globala omvandlingen från rökning till hälsosammare produktalternativ. Med ursprung i Skandinavien, med vår omfattande erfarenhet inom rökfria alternativ och som ledare inom e-handelssektorn, tar vi nu vår vision till en global nivå. Med tio e-handelsbutiker finns Haypp Group i nio länder där vi betjänade mer än 500 000 konsumenter under 2020.

 

Läs mer om bolaget på www.hayppgroup.com och hur det är att jobba på Haypp Group på https://career.hayppgroup.com/.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 oktober

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HAYPP GROUP AB (publ) söker ännu en bolagsjurist