Jurek

Självgående löneadministratör sökes för konsultuppdrag!

Till vår kund inom offentlig sektor söker vi nu en löneadministratör som kan stötta upp verksamheten under 3 månader. Har du tidigare erfarenhet av löneadministration inom kommun? Är du tillgänglig omgående? Läs då gärna vidare!

 

 

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna varierar från löneadministration, att utifrån lagar och avtal stödja användarna i lönefrågor till att arbeta med ständiga förbättringar. 

 

I tjänsten ska följande arbetsuppgifter kunna utföras:

- Intyg

- Rättningar

- Kontroller

- Myndighetskontakt

- Löneutbetalning/lönekörningar

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är en självgående löneadministratör med erfarenhet av kommunal verksamhet. Du har relevant utbildning inom löneadministration, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig alternativt motsvarande kunskapsnivå genom arbetslivserfarenhet. Du har goda datorkunskaper samt uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Meriterande är arbetserfarenhet inom Personec P och Time Care samt vana inom systemförvaltning.

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag som omfattar heltid hos vår kund i Hofors. Uppdraget kommer att starta 1 maj 2021 och löpa på i minst 3 månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Hofors

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Hofors . Publicerat : 22 april

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Självgående löneadministratör sökes för konsultuppdrag!