Jurek

Djurälskande HR Business Partner till uppdrag i Norrort

Är du en erfaren HR Business Partner som uppskattar att arbeta både operativt och strategiskt i en organisation vars medarbetare har en stark passion till sitt arbete? Vill du arbeta i en organisation som befinner sig på en spännande förändringsresa och där du får arbeta nära och stötta cheferna ute i verksamheten? Då har vi uppdraget för dig!

 

För vår kunds räkning söker vi nu en erfaren HR Business Partner för ett konsultuppdrag fram till årsskiftet. Du kommer tillhöra ett team med engagerade och kompetenta HR-kollegor där du kommer att arbeta dedikerat med att stötta en specifik del av verksamheten.

 

Mer om rollen

I rollen som HR Business Partner arbetar du brett och verksamhetsnära med alla förekommande HR-frågor, både på en operativ och strategisk nivå. Rollen innefattar framför allt att driva HR-arbetet inom den aktuella verksamheten, att löpande stötta chefer och ledning inom verksamheten samt att bidra till att driva förändring av HR-processerna tillsammans med dina HR-kollegor. Du kommer bygga relationer med chefer, medarbetare, fackliga representanter och övriga stakeholders i verksamheten.

 

Dina arbetsuppgifter spänner över hela HR-området och innefattar bland annat:

arbetsmiljö och hälsa

arbetsrätt, förhandlingar och samverkan med de fackliga parterna

lönebildning

rekrytering, kompetensförsörjning och ledarskapsutveckling

HR-administrativt arbete

 

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med att arbeta i en affärsnära roll i en föränderlig och dynamisk miljö. Du är lyhörd och har en god förmåga att förstå och sätta dig in i verksamhetens utmaningar och behov för att därefter kunna koppla HR-agendan till verksamhetens mål. Vidare är du trygg i din kompetens, ansvarstagande och bra på att självständigt driva ditt arbete framåt. Du har sannolikt flera års erfarenhet av HR Business Partner-rollen och är bekväm med samtliga HR-processer i årshjulet. Din kommunikativa förmåga är god och du är intresserad av och bra på att skapa förtroendefulla relationer. Starkt meriterande är om du har tidigare erfarenhet av internationella matrisorganisationer och en förståelse för den komplexitet det innebär.

 

Erbjudande & ansökan

Du erbjuds en bred och utvecklande HR Business Partner-roll i en spännande och föränderlig miljö där du verkligen kommer att kunna göra skillnad. Vår kund har sin verksamhet i norrort, där rollen också är placerad. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek, med start så snart som möjligt. Längden på uppdraget är initialt fram till årsskiftet, med möjlighet till förlängning. 

 

Vid frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se. Urval och intervjuer hanteras löpande då vi hoppas tillsätta denna roll så snart som möjligt.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Område

Danderyd

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Danderyd . Publicerat : 22 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Djurälskande HR Business Partner till uppdrag i Norrort