Jurek Bemanning

Positiv lönekoordinator till globalt bolag i city!

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en lönekoordinator för ett uppdrag med start omgående och som förväntas pågå initialt tre månader med chans till förlängning. I rollen som lönekoordinator kommer du ha det övergripande ansvaret för att koordinera lönen för en eller flera av de nordiska länderna. Du kommer att ha en tät kontakt med kundens externa löneparter där du säkerställer att processen fungerar och att slutprodukten är korrekt.

 

 

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av löneadministration och vill utveckla dina kunskaper i en global organisation! Du har en god systemvana och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Som person är du professionell, proaktiv och organiserad. Du har en hög integritet och är duktig på att prioritera.

 

 

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande tjänst hos ett väletablerat och framgångsrikt bolag. Du kommer tillhöra en härlig löneavdelning och vara placerad i vackra lokaler i city. Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning med start omgående och löpande cirka tre månader framåt, med chans till förlängning.

 

 

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 februari

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Positiv lönekoordinator till globalt bolag i city!