Jurek Bemanning

Självgående dokumentsamordnare till långt uppdrag

Arbetsbeskrivning

Är du en fena på administration och struktur? Då har vi uppdraget för dig! Till en av våra kunder inom offentlig sektor i centrala Stockholm söker vi en dokumentsamordnare med start 2 maj och fram till maj 2021, omfattning heltid. Som dokumentsamordnare kommer du ansvara för att olika program och projekt har nödvändiga rutiner, strukturer och behörigheter samt hantera information internt och externt. Detta innebär löpande hantering och utrustnings- och IT frågor, dokumenthantering och arkivering. Vid behov kommer du även få stötta med ekonomiuppföljning och administrativt stöd.Vem är du?

Vi söker dig som har:

  • Lägst gymnasieutbildning
  • God kunskap och erfarenhet av dokumentsamordning och arkivering
  • Erfarenhet av dokumentsamordning i offentlig förvaltning
  • Erfarenhet av dokumenthanteringssystem, t.ex. EDIT
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska
  • Goda kunskaper i Project Place
  • Goda kunskaper i MS Office
  • B-körkort och tillgång till bil


För att passa in i rollen söker vi dig som är självständig, lösningsinriktad och som har förmåga att ta egna initiativ. Ditt arbetssätt är systematiskt och strukturerat. Du har mycket god kommunikativ förmåga och samarbetar väl med andra.Du erbjuds

Ett uppdrag hos en av våra kunder inom offentlig sektor i centrala Stockholm. Uppdraget omfattar heltid med start 2 maj och fram till maj 2021. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Bli en del av oss på Jurek och sök tjänsten redan idag!


För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via email.Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 

Ansök nu 

Sista ansökningsdag : Om 13 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 mars

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Självgående dokumentsamordnare till långt uppdrag