Jurek

Projektadministratör till offentlig organisation på deltid

Serviceinriktad, en konstruktiv problemlösare och samarbetsorienterad?

 

Nu söker vi dig som vill arbeta deltid i en roll som projektadministratör rörande kvinnofridsfrågor/jämställdhetsfrågor till stor och viktig organisation inom offentlig sektor. Välkommen in med din ansökan!

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som administratör kommer du bland annat delta, stötta projektmedarbetare i planering av, i förekommande fall sköta anmälan till och skriva minnesanteckningar vid olika möten, t.ex. projektgruppsmöten, referensgruppsmöten, nätverksträffar via webben, mm. Arbetsuppgifterna kan bland annat vara:

 

• Bistå projektledare i planering och samordning av projektgruppens aktiviteter, möten, planeringsdagar samt aktiviteter som har koppling till projektet som helhet.

• Bistå projektledare i uppföljning av arbetet i projektet; nyckelaktiviteter, resultat osv.

• Kontera fakturor, hålla ordning på ekonomiska uppföljningen och vid behov ge stöd till projektledaren kring budget osv.

• Boka in olika samordningsmöten vid behov.

• Löpande uppdatera excelfil med 50-tal aktuella regeringsuppdrag på kvinnofridsområdet

• Vara administrativt stöd till kollegor kring "högt och lågt", tex. Hjälpa till att anmäla ärenden till beredningar och delegationer i Doris.

• Administrera kvinnofridsnätverk på Projectplace med cirka 500 medlemmar (varav 60 från regioner, 30 från SKL internt och resten från kommuner); bjuda in nya medlemmar, ta bort de som önskar avsluta medlemskap, vid två-tre tillfällen per år rapportera en räkning över antal kommuner och regioner och personer som ingår i nätverket.

 

 

Vem är du?

Att du är serviceinriktad, konstruktiv problemlösare är viktiga egenskaper i denna roll. Vidare ser vi att du är samarbetsorienterad, har en positiv inställning samt intresserad och vill vara delaktig i projekt och projektteam. Vi ser också att du uppfyller följande;

 

• Avslutad gymnasieutbildning eller likvärdigt

• Hög administrativ förmåga och servicemedvetenhet – vara spindeln i nätet och ta helhetsansvar för administrativa arbetsuppgifter.

• Mycket goda kunskaper i digitala mötestekniker, tex. kunna arrangera större konferenser i Teams eller Zoom med gruppindelning

• Bra på att förstå vad som sägs i möten och har erfarenhet av att skriva minnesanteckningar/protokoll

• Mycket goda kunskaper i Excel

 

Meriterande är om du har ett samhällsintresse tex. inom jämställdhetsfrågor.

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på deltid 50% (20 h/v) med start omgående och löper till och med 2021-12-31, med chans till förlängning. Arbete och upplärning kommer främst ske hemifrån tom. årsskiftet, för att sedan återgå till viss del på kontoret. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 september

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Projektadministratör till offentlig organisation på deltid