Jurek Bemanning

Redovisningsekonom för utvecklande uppdrag inom fordonsbranschen

Till vår kund inom fordonsbranschen söker vi nu en driven och trygg redovisningsekonom för ett varierande och utvecklande uppdrag. Som redovisningsekonom kommer du att få vara med och hjälpa vår kund att bygga upp en modern och effektiv finansfunktion. Har du en utbildning inom ekonomi och ett par års erfarenhet av arbete inom redovisning? Är du en lagspelare med positiv inställning, som gillar utmaningen i att inte alltid veta hur din arbetsdag kommer att se ut? Då kan det här spännande uppdraget vara ett utmärkt nästa steg för dig!

Det här är ett konsultuppdrag med start i början av november och som kommer att pågå till den 15 maj 2020. 


Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du att sitta stationerad i lokaler på vackra Lindholmen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta: 

- Löpande bokföring 
- Delaktighet i månads-, kvartals- och årsbokslut
- Delaktighet i interna och externa revisioner 
- Delaktighet i förbättringsarbete för att effektivisera processer
- Beslut kring redovisning av investeringar och tillgångar - säkerställ att K3 uppfylls
- Delaktighet i arbete med policys och rutiner 
- Ad Hoc-uppgifter och delaktighet i finansiella projekt

Rollen som redovisningsekonom kan innebära delaktighet i att implementera strategier samt med att hantera risker. Du kommer att vara del av ett drivet, engagerat och växande team på finansavdelningen, och du rapporterar till redovisningschefen. Du kommer att arbeta i SAP. 


Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har en högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi och ett par års erfarenhet av arbete inom redovisning. Vi tror att du är intresserad av system och ny teknik. Erfarenhet av SAP är meriterande. Vidare har du erfarenhet av att delta i projekt. Du talar och skriver flytande på engelska. 

Vi söker dig som är trygg i din roll som redovisningsekonom. Du är driven, engagerad och älskar att lära nytt och utvecklas. Du har en god ekonomisk förståelse, men också förmågan att se bortom siffrorna för att få en mer övergripande bild. Du har en god prioriteringsfråga och tycker om att arbeta i en föränderlig miljö. Du brinner för att lösa redovisningsrelaterade frågor och utmaningar. Du bör våga utmana, både dig själv och andra, och våga göra saker annorlunda. Vi letar efter en lagspelare som trivs i en snabb, dynamisk och inkluderande miljö. Du gillar utmaningen i att inte alltid veta vad du ska göra, eller hur, när du kommer till arbetsplatsen. Du har en positiv inställning och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. 


Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett variationsrikt och stimulerande arbete som redovisningsekonom hos vår kund inom fordonsbranschen. Du kommer att sitta stationerad på Lindholmen i Göteborg och jobba nära tillsammans med engagerade och drivna kollegor. Det här är ett konsultuppdrag med start i början av november, som kommer att pågå till 15 maj 2020. Uppdraget har en omfattning på 100%. Vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande, så se därför till att skicka in din ansökan så fort som möjligt! Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin. elin.gulin@jurek.se Ansök på www.jurek.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, ekonom, redovisning, bokslut, bokslutsarbeteOmråde:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Elin Gulin


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 28 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom för utvecklande uppdrag inom fordonsbranschen