Jurek

Serviceinriktad Bostadsuthyrare sökes

Trivs du i ett arbete med mycket kundkontakt och där du får ge förstklassig service? Nu söker vi en Bostadsuthyrare till Stockholmshem. Har du erfarenhet från serviceyrke inom bostadsbranschen? Välkommen in med en ansökan!

 

 

Arbetsuppgifter

Stockholmshem vill ha fler medarbetare som vill vara med och ge bästa tänkbara service till deras hyresgäster och bostadssökande.

 

Som bostadsuthyrare på Stockholmshem ansvarar du för uthyrning av bostäder, studentlägenheter, ungdomslägenheter och korttidsuthyrningar samt p-platser och garageplatser.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

• Handlägga och besluta i uthyrningsärenden från interna kön samt bostadsförmedlingens kö.

• Handlägga och besluta i ärenden rörande lägenhetsbyten, överlåtelse av hyreskontrakt samt andrahandsuthyrningar inom dina egna geografiska ansvarsområden.

• Ge allmän information till hyresgäster och bostadssökande i boende- och hyresjuridiska frågor.

• Ha samarbets- och informationsansvar gentemot andra enheter/avdelningar inom företaget.

• Hantera externa kontakter med bland annat bostadsförmedlingen.

• Delta i olika samarbetsgrupper med andra bostadsföretag samt bostadsförmedlingen.

 

 

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser och söker dig som är tydlig, strukturerad och serviceinriktad. Då rollen innebär såväl interna som externa kontakter så är det viktigt att du har en god kommunikationsförmåga och en positiv attityd gentemot hyresgäster och övriga kontakter. Du har en mycket god samarbetsförmåga och relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Du ska också uppfylla följande;

 

• Gymnasial utbildning

• Flerårig erfarenhet från serviceyrke inom bostadsbranschen

• Goda kunskaper i hyresjuridiska frågor

• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och i engelska

• Tidigare erfarenhet av utvecklingsprojekt är meriterande

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos Stockholmshem på heltid 100 % med start så snart som möjligt och löper tom. 2021-12-31, eventuellt möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 maj

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Serviceinriktad Bostadsuthyrare sökes