Jurek Bemanning

Controller till Hägersten

 

Är du en driven och självgående problemlösare? Är du en person med god analysförmåga och lönsamhetstänk som gillar att bygga ekonomimodeller? I sådana fall tycker vi att du ska fortsätta läsa, då kan vi ha tjänsten för dig!

 

Om verksamheten:

Maries Puts & Städ AB är ett familjeföretag med mer än 25 års erfarenhet inom städbranschen. Vi är en städfirma i Stockholm med 250 anställda som arbetar sedan 1991 med att skapa en enklare och trivsammare vardag för våra kunder genom att tillhandahålla och utföra städtjänster och erbjuda städhjälp till våra över 1000 avtalskunder. 2016 utnämndes vi till årets glansföretag och har även utsetts till Gasellföretag i fyra år.

 

Arbetsbeskrivning:

Vi söker dig som har erfarenhet av ekonomistyrning i tjänsteföretag och som har förståelse för kopplingen mellan redovisning och ekonomistyrning för att få fram korrekt rapportering. Du gillar att bidra med förslag på lösningar för att öka lönsamheten. Du rapporterar direkt till VD.

 

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

  • Ekonomimodeller: ta fram och underhålla ekonomimodell utifrån organisationens och övriga intressenters behov.
  • Lönsamhetsanalyser: kundsegment, tjänster, kunder, projekt och nyckeltal
  • Budget och Prognos
  • Likviditetsprognos
  • Rapportering till styrelse, ledningsgrupp, ägare och medarbetare
  • Redovisning: Övergripande ansvar för kopplingen och integrationen mellan redovisning, lönesystem och andra uppföljningssystem.
  • Övergripande ansvar för löpande bokföring inklusive anvisningar och avstämningar samt nära samarbete med löneadministratörer
  • Utveckling: utveckla och underhålla dokumenterade processer, rutiner och system
  • Stöd: bollplank för ansvariga, analyser till ledningsgrupp, affärsområdeschefer

 

 

I rollen ingår även personalansvar för ekonomiavdelningen vilket innefattar 1 medarbetare samt eventuellt inhyrda konsulter.

 

 

Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en högskoleexamen inom ekonomi eller annan motsvarande eftergymnasial utbildning.

 

Vi söker dig som brinner för siffror, är affärsmässig och gillar lönsamhetsanalysen.  Där du kan läsa och tolka siffror utifrån verksamheten, reflektera över utfall och föreslå åtgärder. Du har förmågan att åskådliggöra ekonomiska beslutsunderlag på ett intressant och förståeligt sätt. Vidare ser vi att du är strukturerad och pragmatisk och lösningsorienterad. Du är van användare av Excel och Pivot tabeller.

 

 

Du erbjuds

En roll som Controller på ett härligt företag med familjär atmosfär och en internationell prägel med ca 25 språk inom bolaget. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start i juni 2019 med placering i Hägersten. 

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall, sophie.hersvall@jurek.se.

 

Vi genomför löpande intervjuer och tillsättning av tjänsten sker efter överenskommelse.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Sophie Hersvall

 
 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Controller till Hägersten