Jurek Bemanning

Rekryterare för konsultuppdrag i Stockholmsområdet

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker efter dig som är intresserad av att arbeta som konsult inom HR-området med fokus på rekrytering. Vi söker konsulter för både kortare och längre konsultuppdrag och som finns tillgängliga omgående. Våra kunder är placerade i Stockholmsområdet och söker efter HR-konsulter med tidigare erfarenheter av rekrytering. Har du tidigare arbetat med kompetensbaserad rekrytering samt certifierade i något färdighetstest ses detta som meriterande. Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och kund men fokus är komma in och stötta i våra kunders rekryteringsarbete och hålla i hela rekryteringsprocesser från uppstart till slut. 

 

 

Vem är du?

Vi tror att du har erfarenhet av någon av ovanstående arbetsuppgifter sedan tidigare samt har en akademisk utbildning inom området eller likvärdigt.

 

Som person är du serviceinriktad, driven och ser vad som behöver göras. Du är kommunikativ och drivs av resultat och prestationer. Vi ser gärna att du är utvecklingsorienterad och lösningsorienterad.

 

Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt goda Microsoft Office-kunskaper.

 

 

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett spännande arbete inom HR- och rekryteringsområdet och få chansen att lära dig olika typer av branscher och organisationer. Uppdragen kan komma att variera i längd och även sysselsättningsgrad beroende på våra kunders behov. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder.

 

Välkommen med din intresseanmälan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot anmälningar via e-post.

 

 

Sista ansökningsdag

Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning: 

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Elinnor Thelin

elinnor.thelin@jurek.se

 

Kajsa Loman

kajsa.loman@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Rekryterare för konsultuppdrag i Stockholmsområdet