Jurek

Erfaren Lönespecialist med kunskap om norska löner

Är du en erfaren lönespecialist med god kännedom om norska löner? Då kan detta vara uppdraget för dig!

 

Arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör kommer du, tillsammans med tre kollegor, att ansvara för de norska lönerna, omfattande cirka 1200 löner. Ditt ansvar inkluderar att säkerställa korrekta löneutbetalningar och sträva efter att utveckla arbetssätt och processer för att göra dem ännu mer digitala.

 

Vanliga arbetsuppgifter inkluderar:

• Administrera och säkerställa att lönerna betalas ut korrekt och i rätt tid.

• Arbeta för att digitalisera löneprocesserna för att minimera manuellt arbete och förenkla arbetsflöden.

• Samarbeta med Shared Service Center (SSC) för kontroller av semesterlöneskulder, bokföringsfiler, årsavstämningar, revision, etc.

• Hantera pensionsrapportering, facklistor och statistik till myndigheter.

• Hålla dig uppdaterad om lagar och andra regelverk för att säkerställa att löneberedningen är i linje med de senaste kraven.

 

Vem är du?

Den som passar för detta uppdrag är troligen en erfaren lönespecialist och van konsult med erfarenhet av norska löner, särskilt i SD Works Lønn. Du är strukturerad och noggrann samt har lätt för att integrera dig i nya organisationer och snabbt sätta dig in i nya miljöer och arbetsuppgifter.

 

Om uppdraget

Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i minst tre månader, med stor möjlighet till förlängning. Du har möjlighet att arbeta hemifrån några dagar i veckan, och det finns även möjlighet att inleda uppdraget på deltid, även om heltid föredras. Kundens kontor är beläget i trevliga lokaler i Liljeholmen, och vi välkomnar dig som underkonsult.

 

Vi gör urval och intervjuar löpande så skicka in din ansökan direkt. Har du frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 november

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Erfaren Lönespecialist med kunskap om norska löner