Jurek

Ekonomiassistent till långsiktig uppdrag, Göteborg

Arbetsbeskrivning

Till vår trevliga kund belägen i Göteborg söker vi dig som vill axla rollen som ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra. Som ekonomiassistent kommer du att ha en varierande och innehållsrik arbetsdag där du bland annat kommer arbeta med ankomstregistrering, scanning & matchning av fakturor, betalningar, konteringar med mera. Vidare så är du delaktig i bokslut och stöttar upp på kundreskontran när det behövs.

 

I denna roll kommer du att arbeta tillsammans med ett trevligt och engagerat ekonomiteam och du rapporterar till CFO. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig sex månader framåt med goda möjligheter att bli anställd direkt hos kund därefter.

 

Vem söker vi till denna spännande tjänst?

Till denna tjänst söker vid dig som har arbetat minst ett par år som ekonomiassistent, gärna med fokus på leverantörsreskontra. Vi tror att du som söker är driven, noggrann, självgående och att du trivs i en varierande och fartfylld roll. Då kunden har flertalet på kontaktytor internationellt är det viktigt att du känner dig bekväm i såväl engelska som svenska i både tal och skrift.

 

Du erbjuds

Ett intressant och roligt jobb som ekonomiassistent hos vår trevliga kund. Här får du möjlighet att utvecklas i en trivsam arbetsmiljö med dina engagerade och trevliga kollegor. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos Jurek, men uthyrd till kund. För rätt person finns goda möjligheter att bli anställd direkt hos kunden efter uppdragets slut.

 

Vid frågor eller funderingar går det fint att maila ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 20 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till långsiktig uppdrag, Göteborg