Jurek

Redovisningsekonom sökes för uppdrag i Sandviken

Är du en driven och erfaren ekonom som söker ett nytt uppdrag med start omgående? Är du dessutom noggrann, kvalitetsmedveten, har ett sinne för siffror och gärna tar egna initiativ?

 

Välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu till vår kunds redovisningsenhet en redovisningsekonom/ekonom. Du kommer att arbeta i ett redovisningsteam som består av 5 personer inkluderat denna tjänst. Rollen som redovisningsekonom hos vår kund är bred och du kommer bland annat att arbeta med löpande redovisning, månads- och årsbokslut. I rollen ingår också systemförvaltning. Redovisningsenheten, som du kommer att tillhöra, ingår i avdelningen för Affärsutveckling

 

 

Vem är du?

För att vara aktuell för denna tjänst har du högskoleutbildning inom ekonomi eller yrkesutbildning och några års yrkeserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har goda yrkeskunskaper inom ekonomiområdet, har gärna också arbetat med löneadministration. Du har erfarenhet och vana av att arbeta i flera olika system och goda kunskaper i Excel. Erfarenhet av processutveckling och digitalisering samt införande av nya system är meriterande. 

 

Vi söker dig som har ett flexibelt arbetssätt, är positiv och lösningsorienterad. Du trivs bra med att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor för att skapa goda resultat. Du är prestigelös och hjälpsam vilket skapar ett gott förtroende i organisationen och du tar dig an utmaningar och uppgifter på ett strukturerat och engagerat sätt. Att du dessutom är noggrann, kvalitetsmedveten, har ett sinne för siffror och gärna tar egna initiativ ser vi som en självklarhet

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start till och med 2022-03-31 med möjlighet till förlängning. Placering: Sandviken. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område: Sandviken

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sandviken . Publicerat : 17 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonom sökes för uppdrag i Sandviken