Jurek Bemanning

Administratör till kortare konsultuppdrag

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en administratör till vår kund, en arbetsgivarorganisation som har sitt kontor på Östermalm. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående, som kommer pågå under ca 6 veckor.

I denna roll kommer du arbeta med att uppdatera kundens CRM-system med medlemmars korrekta namn och kontaktuppgifter. Rollen innebär att du kommer ha mycket telefonkontakt med medlemmar.

Vem är du?
Vi söker dig som har någon form av administrativ erfarenhet sedan tidigare. Du har även erfarenhet av att hantera kund/medlemsregister. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i CRM-system.

Som person är du noggrann och orädd att ta kontakt över telefon. Du tycker om att arbeta administrativt och är snabblärd.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer arbeta ute hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget beräknas starta omgående, och kommer pågå under ca 6 veckor.

Du som är student kan också söka denna tjänst. Du måste då ha möjlighet att arbeta på minst 50%.

Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Paulina Stjernström på paulina.stjernstrom@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via email.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Administratör till kortare konsultuppdrag