Jurek

Receptionist på heltid sökes för ett uppdrag på 2 år!

Är du en erfaren receptionist med hög känsla för service som tar hand om besökarna och ger de ett gott första intryck? Är du stresstålig, social och lyhörd? Välkommen in med din ansökan!

 

Vår kund är förvaltare och utvecklare av mark och byggnader med stort nationellt värde. Kundens uppgift är att med god ekonomi förvalta statens byggnader så att det nationella kulturarvet finns tillgängligt för allmänheten och att kulturvärden vårdas och bevaras. Nu söker de två serviceinriktade receptionister/telefonister till sitt kontor.

 

 

Arbetsuppgifter

Som receptionist hos vår kund kommer du att välkomna och ta hand om besökare i besöksmottagningen. Du kommer att hjälpa till med tillverkning och registrering av passerkort, behörighetshantering i boknings- och besökssystem samt avlasta vår kunds telefonist genom att besvara samtal. I denna tjänst så kommer du att arbeta både självständigt samt i team.  

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är självständig, stresstålig och har lätt för att sätta dig in i olika uppkomma situationer. Du brinner för att ge service i världsklass och är social och utåtriktad i ditt förhållningssätt. Att hantera många kontakter och hålla i flera trådar parallellt är något som du får energi av. För att vara kvalificerad för tjänsten har du även:

 

• Gymnasium eller likvärdig utbildning.

• Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som receptionist.

• Goda kunskaper i engelska avseende tal och skrift

• Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.

• Erfarenhet av att använda datoriserade telefonväxlar och hänvisningssystem.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

• Telefonistapplikationen Mitel InAttend eller likvärdigt.

• Ärendehanteringssystemet DeDu eller likvärdigt.

• Rumsbokningssystemet Pronestor eller likvärdigt.

• Passersystemet Integra eller likvärdigt.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som receptionist via oss hos vår kund i Stockholm City. Du erbjuds en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid 100% (arbetstid 8–17 vardagar) och förväntas att påbörjas 1 juni 2021. Omfattningen är heltid. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 januari

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Receptionist på heltid sökes för ett uppdrag på 2 år!