Jurek

Redovisningsekonomer sökes för framtida uppdrag

Arbetsbeskrivning

Då vi ser ett ökat behov av redovisningsekonomer hos våra kunder i Göteborg med omnejd, söker vi nu engagerade ekonomer till framtida uppdrag. Har du jobbat i en roll som redovisningsekonom tidigare och känner att du är redo för nästa steg i karriären är vi på Jurek gärna en del av den resan. Vi samarbetar med flertalet härliga kunder inom varierande branscher och får kontinuerligt in nya, spännande uppdrag.

 

Har du tidigare erfarenhet av arbete som redovisningsekonom, såväl lång som kort - litet eller stort bolag, så tar vi gärna emot din ansökan. Kanske har du arbetat med någon av nedanstående arbetsuppgifter tidigare?

 

• Löpande bokföring

• Avstämningar i samband med månads- och årsbokslut

• Bankavstämningar

• Godkänna betalningar

• Upprättande av momsdeklaration och arbetsgivardeklaration

• Upprättande av med årsredovisningar

• Tidigare erfarenhet av arbete i olika affärssystem 

 

 

Vem söker vi?

Vi tror att du som söker är van att arbeta proaktivt och har en hög energinivå och ett härligt driv. Du är van att arbeta självständigt och är självgående i ditt arbetssätt. Du har lätt för att komma överens med kollegor och kunder och har ett positivt synsätt. Vidare så är du prestigelös och hjälpsam och inte rädd att gå utanför din comfort zone för att hitta lösningar på hinder som kan uppstå.

 

 

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete som redovisningsekonom. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin på: elin.gulin@jurek.se

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 9 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningsekonomer sökes för framtida uppdrag