Jurek Bemanning

PwC söker Relationsskapande säljare i Malmö

PwC söker relationsskapande säljare 
Vill du representera ett av världens mest kända varumärken, utvecklas och driva försäljning i en stimulerande miljö? Vi söker nu ytterligare en driven kollega till säljteamet i Malmö.  Ditt fokus kommer vara att bearbeta potentiella kunder och skapa nya, långsiktiga relationer samt utveckla befintliga samarbeten i syfte att skapa maximal affärsnytta för våra kunder.

I rollen kommer du att prospektera, boka möten och genomföra interaktioner med kunder och erbjuda rådgivningstjänster och driva mot avslut. Tjänsterna vi erbjuder innefattar bland annat: revision, skatt- och affärsrådgivning inom bl a innovation, hållbarhet och cyber. Du kommer arbeta i nära samarbete med våra experter inom respektive område och ha en roll där du både driver på processen med kund, men även verkar som en samlande kraft för dina kollegor som ska leverera tjänsterna.


Vem är du?
 
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av tjänsteförsäljning och ett brinnande intresse för att skapa långsiktiga affärsrelationer. För att passa hos oss ser vi att du har:

-Ett resultatorienterat förhållningssätt 
-Mycket god samarbetsförmåga och social kompetens 
-God förmåga att arbeta självständigt och i grupp, ta initiativ och vara drivande 
-Dokumenterad erfarenhet inom försäljning
-God känndom kring marknaden i Skåne

Som person är du driven, förtroendeingivande och analytiskt lagd. Du tycker om att arbeta med komplex försäljning och har en naturlig affärsmässighet. Du känner dig bekväm i en rådgivande roll som säljare och van att presentera kundanpassade lösningar. Har du akademisk/eftergymnasial bakgrund inom exempelvis finans, ekonomi eller försäljning är detta meriterande men kan kompenseras med erfarenhet.


Du erbjuds
 
Du kommer att erbjudas en stimulerande roll på ett modernt bolag med bra förmåner som sitter i centrala lokaler i Malmö. PwCs företagskultur stödjer alla former av utveckling och initiativ. Den präglas av öppenhet, kommunikation, gemenskap och respekt för individen. PwC satsar stora resurser på kontinuerlig återkoppling med individuella utvecklingsplaner, ledarskapsprogram och utbildning både i intern och extern regi. Är du vår nästa kollega finns det stora möjligheter till en intressant personlig utveckling hos oss!

I denna rekryteringsprocess samarbetar PwC med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Thorstensson på 073-980 69 27 eller 
karin.thorstensson@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om företaget PwC Sverige är marknadsledande inom revision, skatte-och affärsrådgivning med 2800 medarbetare och 34 kontor runt om i landet. Med erfarenhet och unik branschkunskap utvecklar vi värden för våra 45 000 kunder.

Sökord: Säljare, Account manager, försäljning, sales

Område:

Malmö
Skåne län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Karin Thorstensson


Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 16 augusti

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb PwC söker Relationsskapande säljare i Malmö