Jurek

Business Controller till tillväxtbolag på södermalm

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en senior business controller till ett hyrköpsuppdrag. Kunden är under kraftig tillväxt och har de senaste åren förvärvat en rad bolag inom samma nisch. I din roll som senior business controller kommer du självständig ansvara för budget- och prognosprocessen, analys, månads- och årsrapportering samt ad hoc rapporter kopplat till verksamhetens KPIer. Vidare kommer du även vara delaktig i en rad olika projekt och i närstående tid kommer du vara drivande i byte av projektredovisningssystem. Vidare sitter du även med olika former av avvikelseanalys samt se över befintlig rapporteringsstruktur. I rollen ingår du i ekonomiteamet och rapporterar till CFO samt VD. 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Budget- och prognosansvar

• Månads- och årsrapportering

• Bistå vid olika projekt

• Se över rapportpaket

• Ad hoc rapportering

 

Vem är du?

Vi söker dig med gedigen erfarenhet från controlleryrket och med fördel från bolag inom konsultsektorn. Vi ser det även som meriterande om du tidigare har varit delaktig i företagsförvärv eller något större byta av affärssystem. Som person tar du stort eget ansvar för processer och är van att driva affären framåt samt att du trivs i snabbrörliga organisationer. Vidare är du lösningsfokuserad, prestigelös, driven och en god teamplayer. Du har ett stort systemintresse och en avancerad användare i Excel. Du tala och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa i 6 månader, och för rätt person finns det goda chanser till att bli överrekryterad. Kunden sitter i nära anslutning till Stockholm Södra och Zinkensdamm och delar av arbetet kommer kunna ske på distans. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via epost.

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 april

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Business Controller till tillväxtbolag på södermalm