Jurek

Rekryteringsassistent sökes till kund i Sundsvall

Just nu söker vi en rekryteringsassistent till vår kund i Sundsvall! Är du nyexaminerad inom HR alternativt har arbetat med rekrytering  tidigare? Kan du starta uppdraget omgående? Välkommen in med din ansökan redan idag!

 

Arbetsbeskrivning

Rollen innefattar daglig kontakt med chefer, medarbetare, kandidater eller andra personer via mail och telefon. Dina arbetsuppgifter kommer främst att handla om vikarieanskaffning till vård och omsorg, du kommer att arbeta med telefonintervjuer samt referenstagning.

 

Vem är du?

Vi ser att du är driven med god samarbetsförmåga. Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning och/eller tidigare relevant erfarenhet. Vidare är du som person driven och kan motivera sig själv. 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% i Sundsvall med start så snart som möjligt och pågår t.o.m. mitten av juni 2022 med möjlig förlängning ytterligare nån vecka. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Hannah Olsson på hannah.olsson@jurek.se.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Sundsvall

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sundsvall . Publicerat : 6 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Rekryteringsassistent sökes till kund i Sundsvall