Jurek

Profi Fastigheter söker driven fastighetskoordinator

Trivs du i en central roll, driver du ditt arbete framåt och gillar tempo? Läs då gärna vidare!

 

Arbetsbeskrivning

Profi Fastigheter söker nu en fastighetskoordinator. I rollen som fastighetskoordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara hög och god servicegrad internt och mot bolagets hyresgäster. Du kommer arbeta nära förvaltare, projektutvecklare, uthyrningsavdelningen samt tekniska förvaltare med såväl administrativa uppgifter som operativa. Du kommer att rapportera direkt till fastighetschefen.

 

Övriga arbetsuppgifter som förekommer;

• Överlåtelser av parkering, lager/förråd

• Uthyrning av parkering, lager/förråd

• Informationshantering mot hyresgäster, driftstopp, ny ägare m.m.

• Arbeta internt med upprättande av nya rutiner för ett effektivare arbete inom fastighet

• Avräkningar av drift/media

• Vakansannonsering, koordinera och uppdatera innehåll i form av text (rätt ritningar, bilder etc.) tillsammans med förvaltare, både på egna och externa websajter

• Koordinera underlag för annonsering i andra typer av media (ex. tidningsannonser)

• Administration av avtal för websajter (annonsavtal, licensavtal, domänavtal, etc.)

• Hantering av rapportering kring myndighetskrav

• Bistå och drivande vid olika event som Business Arena, marknadsevent, mäklarevent m.m.

• Visningar av lager, förråd och parkeringar

 

 

Vem är du?

Du har några års arbetserfarenhet av en liknande roll, där fastighetsbranschen är meriterande och god administrativ vana. Vi ser gärna att du har jobbat i en assisterande roll där service både internt och externt har varit ett stort fokus. Har du eftergymnasial utbildning så är detta meriterande men absolut inget krav. Vidare ser vi att du har en mycket god systemvana, har goda kunskaper i Office-paketet, speciellt Powerpoint och har du tidigare erfarenhet från Agresso, Fastnet/Unit4 och/eller Capitex så är detta mycket meriterande. Du får gärna ha grundläggande kunskaper i Wordpress eller av motsvarande administrationsverktyg för web. Slutligen behärskar du och är bekväm med, både svenska och engelska i tal och skrift samt har ett öga för det visuella.

 

Som person trivs du i en koordinerande roll, där du är spindeln i nätet och servicekänslan sitter i fingerspetsarna. Du är smidig i ditt sätt att arbeta, är van vid många kontaktytor, har lätt för att samarbeta och är därför också en god kommunikatör då arbetet innefattar mycket dialog med olika medarbetare inom olika avdelningar i bolaget. Vidare är du driven, flexibel, framåt, och självständig. Du är proaktiv, driver ständigt ditt arbete framåt samtidigt som du bidrar med energi. Du är duktig på att prioritera, lösningsfokuserad och strukturerad. Slutligen känner du stolthet i det du gör och är helt enkelt en prestigelös teamplayer med skinn på näsan med en touch av ödmjukhet!

 

 

Du erbjuds

En spännande, bred och varierande roll på ett prestigelöst företag med högt tempo. 

 

Du kommer vara en del i en kultur som präglas av starkt engagemang och hög grad av affärsmässighet. Profi Fastigheter ligger alltid steget före och de är alltid beredda att hitta nya lösningar. Verksamheten präglas av hög moral och transparens.

 

Profi Fastigheter har ett 30-tal medarbetare, jämnt fördelat mellan kvinnor och män. Medarbetarna rekryteras såväl för sin unika specialistkompetens som sin kommersiella förståelse för hela verksamheten, en kombination av djup och bredd. Men viktigast av allt är kanske personligheten; tillsammans skapar medarbetarna energi, de gillar att jobba ihop och de har kul på jobbet. 

 

Profi Fastigheter sitter i fina lokaler mitt i city.

 

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Profi Fastigheter med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV. Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om verksamheten

Profi Fastigheter är en aktiv förvaltare och utvecklare av kommersiella fastigheter i Sveriges storstadsregioner. Vårt bestånd omfattar ca 500 000 kvm samt närmare 300 000 kvm under utveckling. Vi verkar för en positiv utveckling av de områden där vi engagerar oss. Det innebär samarbete och nära dialog med hyresgäster, kommuner, bostadsutvecklare och andra aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen.

 

Vår verksamhet är mycket kapitalintensiv och vi samverkar därför med institutionellt kapital som söker långsiktig och säker tillväxt. Det har vi varit bland de främsta i världen med att leverera under drygt 10 år. Idag förvaltar vi ett totalt kapital på 8 mrdkr. Vi har tillstånd från Finansinspektionen. Läs mer på: www.profi.se

 

Sökord; fastigheter, fastighetsförvaltning, fastighetsbolag, fastighet, fastighetskoordinator, koordinator,

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Monia Letmark

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 februari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Profi Fastigheter söker driven fastighetskoordinator