Jurek

Finsktalande Customer Operations Officer

Arbetsbeskrivning

Till vår kund med verksamhet inom bank och finans, som idag är den ledande digitala plattformen för sparande och investeringar i Norden, söker vi en ny stjärna till rollen som Customer Operations Officer. Du kommer att få arbeta med olika analytiska och administrativa uppgifter, som kräver stor noggrannhet och förståelse för regelverken som finansbranschen står under.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Onboarding av nya kunder: kundkännedomskontroller (AML/KYC) och registrering av nya kunder där vi även identifierar högrisker och avvikelser

• Hantering av existerande kunder: följer upp, kontrollerar och uppdaterar kunddata (så att vi uppfyller våra krav som finansiellt institut)

• Offboarding: Avsluta konton och hantering av exempelvis dödsbon, uppsägningar och konkursförfaranden.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av analytiska och administrativa uppgifter. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från uppgifter inom bank och finans. Vidare är du noggrann, strukturerad och produktiv. Du är flytande i finska, svenska och engelska. Dessutom har du god analytisk förmåga och drivs av att utvecklas och bredda dina kunskaper.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett spännande konsultuppdrag med start omgående och 6 månader framåt med stor möjlighet att övergå i en tillsvidareanställning. Kunden erbjuder hybrid lösning med möjlighet att arbeta på distans. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 30 augusti

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Finsktalande Customer Operations Officer