Jurek

Interim gruppchef till myndighet i Gävle

Just nu söker vi två interim gruppchefer till en myndighet i Gävle. Har du erfarenhet av bygga upp nya arbetsgrupper och att driva sina medarbetare mot gemensamma mål? Har en god helhetssyn och förmågan att skapa en god arbetsmiljö på din arbetsplats?

 

 

Välkommen in med din ansökan!

I rollen som interim gruppchef kommer du att rekrytera nya medarbetare, leda, motivera och förse dina medarbetare med förutsättningar som krävs för att nå era gemensamma mål. Ditt ledarskap har utgångspunkt i den statliga värdegrunden och du kommer både ha budget- och personalansvar. I rollen ingår även operativt arbete.

 

Du ska uppfylla;

• Avslutad universitets- eller högskoleutbildning inom juridik, samhällsvetenskap, ekonomi eller annan universitets- eller högskoleutbildning som bedöms likvärdig

• Chefserfarenhet inom offentlig förvaltning som har innehållit rekryteringsarbete

• Kunna uttrycka sig väl både muntligt och skriftligt på svenska och engelska

 

Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av strukturfondsarbete och/eller arbete med EU:s övriga fonder samt erfarenhet av arbete vid statliga myndigheter. 

 

Vi tror att du som person har du ett starkt driv och har fokus på de uppgifter som efterfrågas. Du kan snabbt sätta dig in och lösa varierande och ibland komplexa arbetsuppgifter. 

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på 75- 100% av heltid med start i mitten av november och beräknas pågå till och med 2022-03-31 med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius på Elin.Hellenius@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Gävle

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Gävle . Publicerat : 6 oktober

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans Juridik Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Interim gruppchef till myndighet i Gävle