Jurek Bemanning

Ombudsman till Sveriges Ingenjörer, vikariat

Ingenjörerna är en av Sveriges viktigaste yrkesgrupper. De löser gemensamma utmaningar, genererar tillväxt och skapar fler jobb. För att stötta och utveckla dem finns Sveriges Ingenjörer – det enda fackförbundet med fullständigt fokus på ingenjörer. Vi arbetar för att våra medlemmar ska ha goda villkor, möjlighet att utvecklas och att de ska värderas så högt som de förtjänar. Sveriges Ingenjörer är en kunskapsdriven, samhällsengagerad och tillåtande arbetsplats. Våra stolta, nyfikna och professionella medarbetare är vår viktigaste resurs. Du uppmuntras att dela med dig av tankar och idéer, vi månar om din utveckling och tar vara på ditt engagemang.


Arbetsbeskrivning

På Sveriges Ingenjörers förhandlingsavdelning arbetar idag cirka 45 ombudsmän och 7 administratörer vilka är fördelade på fem enheter. Nu söker vi en ombudsman till enheten Förhandling och utveckling. Tjänsten är placerad i Göteborg och är ett vikariat på 1 år för en medarbetare som ska vara föräldraledig.

Som ombudsman arbetar du med att ge rådgivning till och förhandla för medlemmar inom alla sektorer på arbetsmarknaden. Du biträder och företräder medlemmar och förbundet i förhandlingar med arbetsgivare och du ger kvalificerad rådgivning till medlemmar och förtroendevalda i anställningsfrågor. Tjänsten innefattar även att hålla utbildningar och seminarier främst för förtroendevalda men även riktade till medlemmarna.


Vem är du?

Vi söker dig som har jurist- eller personalvetarexamen eller annan relevant akademisk examen tillsammans med några års erfarenhet av förhandling. Du har goda kunskaper inom arbetsrätt och kunskap om arbetsmarknadens parter. Har du erfarenhet från arbetstagar-/arbetsgivarorganisation eller HR ser vi det som meriterande. För rollen ser vi det som viktigt att du trivs med att tala inför grupp och du har även goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Som person är du positiv och har förmågan att lösa problem med gott omdöme och sunt förnuft.

Du har lätt för att skapa kontakter samt bygga långsiktiga relationer och du har en mycket god kommunikativ och social förmåga. Du är modig, tar egna initiativ, är analytisk samt serviceinriktad.


Du erbjuds

Som medarbetare på Sveriges Ingenjörer är du med och stöttar en av Sveriges viktigaste yrkesgrupper, ingenjörerna. Då Sveriges Ingenjörer är en central avtalspart inom många stora områden kommer du till ett förbund i centrum av den svenska arbetsmarknaden.

Det är högt i tak och som medarbetare uppmuntras du både att ta ansvar och initiativ, inte minst vad gäller din egen utveckling. Rollen som ombudsman innebär stort eget ansvar för dina egna ärenden i kombination med möjligheten att rådfråga kollegor i samma roll som du. Du har stor möjlighet att själv påverka hur du förlägger din arbetstid och hur du lägger upp ditt arbete, detta gör du tillsammans med din närmsta chef.

Organisationen präglas av engagemang och nyfikenhet. Gemensamt för de som arbetar här är också stoltheten över medlemmar och kollegor.

Sveriges Ingenjörer som arbetsgivare erbjuder villkor som följer Teknikavtalet och de lokala avtal som har upprättats på arbetsplatsen.


Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Sveriges Ingenjörer med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på telefonnummer 0707-64 86 40 alternativt frida.garding.lindstrand@jurek.se.

Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Frida Garding Lindstrand
070-764 86 40
Frida.Garding.Lindstrand@jurek.seAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 20 december

Kategorier : HR & Organisation Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ombudsman till Sveriges Ingenjörer, vikariat