Jurek Bemanning

Nyutexaminerad jurist till försäkringsbolag

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en nyutexaminerad jurist som vill jobba som ansvarsförsäkringsskadereglerare hos en av våra kunder. Arbetet innebär att hantera skador som omfattas av försäkringslösningarna, kommunicera med olika parter både internt och externt samt att vara delaktig i gruppens förbättringsarbete som drivs i projekt. Du ingår i gruppen Skador Ansvar.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyutexaminerad jurist, alternativt har något års erfarenhet. För att lyckas i rollen är du social, prestigelös och driven. Du trivs med att ta ansvar och att arbeta självständigt som en del av ett team. Har du erfarenhet av arbete från försäkringsbolag är det meriterande. Med kunden i fokus delar du med dig av kunskap till både kollegor och andra. Arbetet ställer krav på lyhördhet inför kundens behov, god kommunikationsförmåga i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående som pågår fram till den 31 december 2018. Du kommer arbeta hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning. Låter detta som något för dig? Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennie Andersson på jennie.andersson@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Jennie Andersson
jennie.andersson@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 12 timmar . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Nyutexaminerad jurist till försäkringsbolag