Jurek Bemanning

Junior administratör till kund i Sollentuna

Arbetsbeskrivning
Till vår kund, ett bolag inom bygg- och elbranschen, söker vi nu en administratör för ett konsultuppdrag. Uppdraget beräknas starta omgående, och kommer pågå under minst 3 månader.

I denna roll stöttar du en projektgrupp på cirka 10 personer med administrativa arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av inscanning av dokument, skrivande av underlag samt fakturagranskning. Du kommer arbeta både högt och lågt och hjälpa till där behov finns på avdelningen.

Vem är du?
Till denna roll söker vi dig som har tidigare erfarenhet av administrativt arbete. Det är meriterande med erfarenhet av ekonomiuppgifter sedan tidigare, exempelvis fakturahantering och/eller redovisning. Har du erfarenhet från en projektdriven verksamhet ses det som mycket meriterande.

Som person är du strukturerad, noggrann och prestigelös. Du tycker om att stötta andra och tar gärna egna initiativ. Vidare är du van vid och tycker om att arbeta i ett högt tempo.

Du erbjuds
En tjänst som administratör hos ett växande bolag inom bygg- och elbranschen. Detta är ett konsultuppdrag som beräknas starta omgående och kommer pågå i 3 månader, med chans till förlängning därefter. Visar du framfötterna finns det utvecklingsmöjligheter inom bolaget på sikt. Du kommer arbeta hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta paulina.stjernstrom@jurek.se. Du är välkommen att ansöka om denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Område:
Sollentuna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Junior administratör till kund i Sollentuna