Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till ett trevligt bolag i Solna

Är du en lagspelare som trivs i ett hjälpsamt och positivt ekonomiteam? Är du noggrann och besitter ett sinne för detaljer? Brinner du dessutom för att jobba administrativt med ekonomiarbete – då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en Ekonomiassistent till vår kund i Solna/Frösunda.

 


Arbetsbeskrivning

Du kommer i din roll att hantera verifieringen av inkommande leverantörsfakturor för ett välkänt bolag inom anläggningsbranschen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 

  • Ansvarig för verifieringen av inkommande leverantörsfakturor
  • Lägga upp och kontrollera nya leverantörer
  • Ta hand om returer av leverantörsfakturor
  • Ta emot/kontrollera påminnelser från leverantörer
  • Kontrollera och reklamera räntefakturor från leverantör
  • Kontrollera och bokföra Eurocard fakturor
  • Vara stöd i leverantörsreskontran och kundreskontran

Du kommer att ingå i ett ekonomiteam på 8 personer och utöver dina huvudsakliga uppgifter förväntas du också stötta i övriga arbetsuppgifter som kan förekomma på en ekonomiavdelning.

 


Vem är du?

Vi söker dig med en gymnasie- eller YH-utbildning inom ekonomi samt ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en positiv lagspelare som trivs i ett öppet och socialt klimat, samtidigt som du är en noggrann och strukturerad person. Du talar och skriver obehindrat på svenska och känner dig bekväm i din engelska. Kunden använder idag ekonomisystemet Agresso.

 


Du erbjuds

En roll som ekonomiassistent på ett trevligt och välkomnande kontor i Solna/Frösunda. Uppdraget är ett så kallat hyrköp där du arbetar som anställd konsult hos Jurek de första 6 månaderna för att sedan bli överrekryterad om båda parter är nöjda. Start är omgående. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Caroline Perneryd på caroline.perneryd@jurek.se.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 


Område:

Solna

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Caroline Perneryd

caroline.perneryd@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 24 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till ett trevligt bolag i Solna