Jurek Bemanning

Nu söker vi en Ekonomiassistent till bolag i Spånga

Är du en lagspelare som trivs i ett hjälpsamt och positivt ekonomiteam? Är du noggrann och besitter ett sinne för detaljer? Tycker du dessutom om att jobba effektivt mot deadlines - då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en Ekonomiassistent inom kund- och leverantörsreskontra till vår kund i Spånga.

Arbetsbeskrivning

Du kommer i din roll att arbeta brett med kund- och leverantörsreskontra i ett börsnoterat bolag som är specialiserade på miljöfrågor och omhändertagande av farligt avfall inom tandvården. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

 • Fakturering
 • Boka banken (in-/utbetalningar, bankavgifter)
 • Manuella betalningar
 • Hantera avfallsrapporter
 • Hantera betalningspåminnelser/inkassoärenden
 • Registrera nya leverantörer
 • Kontera leverantörsfakturor
 • Kontoavstämningar
 • Momsavstämningar
 • Behjälplig vid bokslut
 • Sammanställa kundstatistik

Du kommer att ingå i ett ekonomiteam på 6 personer och kommer att arbeta nära en annan kollega. Utöver dina huvudsakliga uppgifter förväntas du också stötta i övriga arbetsuppgifter som kan förekomma på en ekonomiavdelning.

Vem är du?

Vi söker dig med en gymnasieutbildning inom ekonomi samt ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en positiv lagspelare som trivs i ett öppet och socialt klimat, samtidigt som du är en noggrann och strukturerad person. Du talar och skriver obehindrat på svenska och känner dig bekväm i din engelska. Kunden använder idag ekonomisystemet Navision, men ska inom kort byta ekonomisystem.

Du erbjuds

En roll som ekonomiassistent på ett trevligt och välkomnande kontor i Spånga. Du blir anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget förväntas pågå i 10 månader under ett föräldravikariat med möjlighet till förlängning. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Caroline Perneryd på caroline.perneryd@jurek.se.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Caroline Perneryd

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 6 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Nu söker vi en Ekonomiassistent till bolag i Spånga