Jurek Bemanning

HR & Payroll Specialist till internationellt bolag

Har du tidigare erfarenhet av löneadministration och trivs i en roll där du får kombinera detta med bredare HR-arbete? Tycker du det låter spännande att vara en del av ett internationellt bolag där din insats kommer göra skillnad? Är det dags för din nästa utmaning? Då kan vi ha uppdraget för dig!


Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi just nu en HR & Payroll Specialist, med start omgående och löpande sex månader framåt. Rollen som HR & Payroll Specialist är bred och kommer innebära alltifrån lönehantering av ett mindre antal löner till att stödja expatriater i HR-relaterade frågor. Vidare kommer du arbeta med:

• Löpande HR-arbete (underhålla personalhandbok, hantera statistik, pensioner och försäkringar, viss rekryteringsadministration)
• Tjänstebilsadministration
• Upprätta och underhålla policies
• Fungera som expert- och kontaktperson gällande lönerelaterade frågor gentemot organisationen

Rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt. Du rapporterar till HR-chef, men kommer ha ett tätt samarbete med ekonomi samt med olika externa leverantörer.


Vem är du?

För att trivas i denna roll ser vi att du är en ansvarstagande och självständig person, med ett prestigelöst förhållningssätt. Du tycker det är spännande att arbeta brett och det du inte redan kan – tar du helt enkelt reda på! Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom personalvetenskap, ekonomi, lönehantering eller motsvarande. Du har flerårig erfarenhet av brett HR-arbete och vi ser det som meriterande om du dessutom har goda kunskaper inom ekonomi.

Vidare ser vi att du känner dig självständig i löneprocessen och du får med fördel ha erfarenhet av arbete med expatriater.


Du erbjuds

Här erbjuds du en plats på ett internationellt bolag, där din insats verkligen kommer göra skillnad. Miljön är dynamisk och du kommer ges ett stort mandat att driva ditt arbete och ansvarsområde självständigt. Vår kund sitter i Alvik Strand, i nya och fräscha lokaler. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och löpande fram till maj, med chans till förlängning. Vi hanterar intervjuer och urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Känns detta som din nästa utmaning, skicka då in din ansökan idag. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: HR, human resources, payroll, löneadministration, pay roll specialist, compensations and benefits, HR Generalist.

 
Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

My Andersson


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR & Payroll Specialist till internationellt bolag