Jurek Bemanning

Lönekonsult rekryteras till Azets

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i en härlig miljö med drivna och engagerade medarbetare och få möjlighet till utveckling och avancemang? Då är detta rollen för dig!

Vi söker nu efter lönekonsulter till vårt kontor i Gårda i centrala Göteborg. I rollen som lönekonsult arbetar du med kund– och resultatansvar. Förutom att ge en kvalitativ leverans arbetar du aktivt med att utveckla leveransen och processen mot våra kunder. Du kommer i din roll arbeta rådgivande och konsultativt mot kunder där du stöttar i frågor gällande lön och HR. Arbetet sker i nära samarbete med kollegor i Rumänien vilka avlastar dig i det administrativa arbetet. Vidare kommer dina arbetsuppgifter innefatta:

- Kundansvar
- Delta kontinuerligt på interna och externa möten
- Hantera tolkning av olika avtal
- Hantera reseräkningar och friskvårdbidrag
- Genomför och ansvara för kundernas lönekörning
- Arbeta aktivt med utvecklingsarbete och förbättra befintliga processer

Vem är du?

Vi söker dig med en grundläggande utbildning inom lön och minst två års erfarenhet av lönehantering, med fördel från byrå. Du sätter dig snabbt in i nya lönesystem och har du arbetat med Agda och/eller Hogia ses det som ett stort plus. Du kan svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Som konsult hos oss arbetar du i ett högt tempo varför du behöver vara självgående, ansvarstagande och ha förmågan att hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du är en lagspelare som arbetar prestigelöst och hjälper till där det behövs samtidigt som du är kundorienterad med ett stort affärsfokus.

Du erbjuds

På Azets får du möjlighet till många karriärvägar i en stor koncern samtidigt som du omges av kollegor som brinner för samma sak, lönehantering och service. Du kommer tillhöra ett glatt gäng på ett kontor beläget i centrala Göteborg. Vi stöttar varandra under arbetstoppar och drivs av att ge den bästa servicen. Du erbjuds flexibla arbetstider, utbildningsakademi för din kompetensutveckling, massage på kontoret och du erbjuds även kostnadsfritt att bli auktoriserad lönekonsult hos Srf. Azets kan ge dig både trygghet i din anställning och utmaningar för din utveckling.

I denna rekrytering samarbetar Azets med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Maria Holmberg på telefon: 031 – 712 83 44 alternativt på, maria.holmberg@jurek.se

Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Om Verksamheten

Azets är en ledande nordisk leverantör av outsourcingtjänster inom lön, HR och ekonomi. Vi är 2500 anställda i Norden och har över 20,000 kunder. I Sverige finns vi i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö och har 350 anställda med en omsättning på 350 miljoner kronor.

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg
0761-83 55 24
maria.holmberg@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 17 juni . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Lönekonsult rekryteras till Azets