Jurek

Engagerad HR Koordinator till välkänt IT-konsultbolag

Är du i början av din HR-karriär och nyfiken på en ny utmaning? Lockas du av att få tillhöra ett engagerat team av erfarna HR kollegor, där du både ges möjlighet att bidra och lära? Nu söker vi en engagerad HR Koordinator för uppdrag till en av våra kunder, är det dig vi söker?

 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som HR Koordinator kommer du arbeta gentemot hela organisationen, som består av cirka 1200 medarbetare. Du har ett tätt samarbete med två HR Business Partners och fungerar som en stödfunktion i HR-årets samtliga processer.

 

Du kommer exempelvis arbeta med:

• Personaladministration (exempelvis systemuppdateringar, ta fram underlag och KPI:er)

• Hantera ärenden i aktuell HR-system (frågor från både chefer och medarbetare)

 

Rollen kommer fungera avlastande mot hela HR teamet och du ges möjlgihet att själv vara med och påverka innehåll. För rätt person finns möjlighet att ta sig an ett större ansvar och bidra ur ett HR Business Partner perspektiv.

 

 

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har i grunden en akademisk examen inom PAO, alternativt motsvarande som bedöms likvärdigt. Du har sannolikt arbetat ett eller ett par år inom HR och har sedan tidigare insyn i alla förekommande processer över HR-året. Vi tror att du är systemvan och att du sedan tidigare har erfarenhet av att jobba i HR-system.

 

Viktigast för oss är dina personliga egenskaper och vi söker dig med ett stort driv och engagemang. Du vill utvecklas och har en orädd inställning, vilket gör att du tar för dig och ser vart du bäst kan hjälpa till. Vidare har du enkelt för att uttrycka dig i både tal och skrift, med god samarbetsförmåga.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR, med start så snart som möjligt och löpande fram till årsskiftet – med goda möjligheter till en fortsättning för rätt person. Vår kund har sitt kontor placerat i Solna. Urval och intervjuer kommer hanteras löpande och rollen kan komma att tillsätta före sista ansökningsdag. Du är därför varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Sökord: HR administratör, HR Coordinator, HR Support, HR Generalist. 

 

Område: Solna

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Engagerad HR Koordinator till välkänt IT-konsultbolag