Jurek

Ledningsgruppsassistent till Roland Berger

Är du en erfaren assistent som vill bidra med struktur och driv i en ledningsgrupps vardag?

Läs då gärna vidare då Roland Berger nu söker en Ledningsgruppsassistent

 

 

Arbetsbeskrivning

Jurek Rekrytering & Bemanning söker nu för kunds räkning en Assistent till ledningsgruppen hos det internationella konsultstrategibolaget – Roland Berger. I rollen som Assistent arbetar du gentemot en ledningsgrupp i nuläget bestående av sju personer, där syftet är att stötta och underlätta i deras dagliga arbete. Du ansvarar för all service som är kopplad till deras administrativa behov.

 

Till dina arbetsuppgifter hör bland annat kalenderadministration, möteskoordinering, protokollföring vid ledningsgruppsmöten, hantering av bokningar och administration av resor. Du kommer även vara ansvarig för registrering/attestering av kvitton, reseräkningar och fakturor löpande. Då det är ett litet kontor kommer även andra uppgifter tillkomma som förberedelser inför möten och att vara behjälplig och assistera vid anordning av interna och externa projekt samt events.

 

 

Vem är du?

Vi ser gärna att du har minst 6 års erfarenhet av en assistentroll. Har du relevant utbildning inom området ses detta som mycket meriterande. Vidare ser vi att du har en god system- och datorvana, inklusive goda kunskaper i Office-paketet (Outlook, PowerPoint och Word). Slutligen är du flytande i svenska och engelska både i tal och skrift (dokumenterad erfarenhet av engelska samt ytterligare språkkunskap är meriterande, framför allt nordiska språk och tyska).

 

Vi söker dig som brinner för service och administration. Du gillar att vara en central del av ett litet och dynamiskt kontor med en variation av juniora och seniora medarbetare. För att trivas i rollen tror vi att du gillar att driva ditt egna arbete framåt, är proaktiv och har förmågan att arbeta lösningsfokuserat. Vidare tror vi att du har förmågan att strukturera och planera ditt arbete väl samt att hantera det stundtals höga tempot.

 

Då arbetet innefattar mycket en nära dialog med olika medarbetare i organisationen ser vi att du är god kommunikatör. Har lätt för att samarbeta och hantera olika människor. Du är självständig, noggrann och proaktiv, med ett öga för detaljer och det lilla extra. Slutligen förstår du vikten av affärsmässighet och professionalitet och agerar därefter med en hög integritet. Helt enkelt en prestigelös, service-minded teamplayer!

 

 

Du erbjuds

En spännande och varierande roll där du kan fortsätta utvecklas i din roll som assistent och vara den som skapar gruppens struktur. Du kommer till ett internationellt konsultbolag som är i en expansiv fas. Roland Berger sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. I denna rekrytering samarbetar Roland Berger med Jurek Rekrytering & Bemanning. Tjänsten är med tilltänkt start omgående med direktanställning hos kund. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sökord; assistent, ledningsgruppsassistent, executive assistent, styrelse, chefsassistent, bolagsassistent, chefssekreterare,

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Monia Letmark

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 februari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ledningsgruppsassistent till Roland Berger