Jurek

Handläggare till smittbekämpningsenheten i Jönköping

Nu söker vi dig som vill arbeta som handläggare på smittbekämpningsenheten i Jönköping! Detta är ett konsultuppdrag om 100% med start omgående som sträcker sig till 31/12-2021 med chans till förlängning. Uppdraget är en visstidsanställning som baseras på timmar.

 

På Smittbekämpningsenheten arbetar man för en god djurhälsa och ett gott smittskydd för produktionsdjur och sällskapsdjur I Sverige. I enhetens ansvarsområde ingår att I samarbete med andra myndigheter verka för att sjukdomar inte förs in I Sverige, samt att bekämpa vissa sjukdomar som trots detta upptäcks I landet.

 

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta med flertalet olika arbetsuppgifter så som ärendeberedning i framför allt införselärenden, där införselhandlingar och id-dokument gällande djur ska jämföras med de krav som ställs I enlighet med lagstiftning och som beskrivs i processbeskrivningar för Införsel till Sverige. Dessa underlag utgör grund för beslut om huruvida djuret ska släppas in I Sverige eller inte.

 

I rollen ingår också enklare beslut om avvisning eller karantän och dessa tas I samarbete med andra handläggare. Du kommer även att handlägga ansökningar om införseltillstånd för djur, besvara frågor från kund, utreda svar samt arbeta tillsammans med teamet med att följa upp och förbättra processer, arbetssätt och rutiner.

 

 

Vem söker vi till denna roll?

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller likvärdig utbildning inom aktuellt område samt har minst 6 månaders arbetslivserfarenhet ifrån liknande arbete. Du behöver ha goda kunskaper i MS- office samt kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

 

Som person tror vi att du är kommunikativ, noggrann och duktig på att självständigt planera ditt arbete. Du ser var som prioriteras för stunden och är mån om att hålla deadline för projekt och arbetsuppgifter.

 

 

Du erbjuds

Ett utvecklande konsultuppdrag som handläggare på smittbekämpningsenheten i Jönköping. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till 31/12-2021 med chans till förlängning. Uppdraget är en visstidsanställning som baseras på timmar.

 

Vid frågor eller funderingar går det fin att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område: Jönköping

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Jönköping . Publicerat : 1 juni

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Handläggare till smittbekämpningsenheten i Jönköping