Jurek

Rekrytering av Talent Acquisition Specialist till Dr Saeid

Vi rekryterar nu en Talent Acquisition Specialist till Dr Saeid med portföljbolag. En investeringsverksamhet i kraftig tillväxt.

 

Dr Saeids uppdrag är att inspirera, hjälpa och bygga strukturer som underlättar entreprenörskap för individer som vill förverkliga sina idéer. Med över 15 års erfarenhet av att bygga företag inom olika branscher fokuserar Dr Saeid på att använda sina principer och strukturer för bolagsbyggande.

 

Den Talent Acquisition Specialist som nu söks kommer att jobba med bredden av rekryteringar inom Sverige och internationellt.

 

För att lyckas i rollen behöver du ha några års erfarenhet från rekrytering, gärna också från headhunting, samt kunna hantera det engelska språket obehindrat i både tal och skrift. 

 

I rollen ingår också viss HR och HR-administration. Du kommer att jobba med allt ifrån att attrahera kandidater med bland annat temakvällar och mässor till onboarding, Det finns också processtänk och strukturer som behöver komma på plats.

 

En people person med ett stort intresse för Employer Branding, kreativa tankar och ideér kommer här att uppskattas mycket. Du kommer här att få ett stort eget ansvar, även om man jobbar mycket i team.

 

Om du tycker om att jobba i en extremt snabbrörlig miljö med entreprenörsanda kommer du att trivas väldigt bra här.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Dr Saeid AB med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ann-catrine.heidmark@jurek.se. Urval sker löpande.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Rekrytering av Talent Acquisition Specialist till Dr Saeid