Jurek Bemanning

Innesäljare/affärsutvecklare inom B2B

Om Verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning en engagerad och driven innesäljare med ett fokus på att utveckla företages affärer. Du kommer i denna roll prospektera och hitta nya potentiella kunder där du via telefon informerar samt säljer in vår kunds lösningar som är inom logistik och transport. Rollen innefattar att boka in möten över telefon till företagets utesäljare. Diina arbetsuppgifter kommer även innefatta:

- Hitta nya potentiella kunder och kontakta dessa över telefon
- Informera, diskutera och boka möten
- Ansvar för marknadsföringsaktiviteter, skapa nyhetsbrev och marknadsmaterial
- Kontakt med befintliga kunder

För rätt person finns stora möjligheter för vidareutveckling.

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller logistik. Har du arbetat i liknande roll tidigare är det ett plus med ej ett krav. Vi tror att du är van vid att arbeta med telefon som arbetsredskap, har god datorvana och ett intresse för IT. Du talar och skriver svenska och engelska.

Som person är du kommunikativ och du kan uttrycka dig väl i samtal med nya och befintliga kunder. Då rollen innefattar mycket kalla samtal ser vi att du har skinn på näsan och drivs av utsatta försäljningsmål. Du är inlyssnande och lösningsfokuserad och du drivs av att hitta rätt lösning till kund. För att passa i denna roll krävs att du är självgående, målinriktad och har en förstående för kundens behov.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande roll med mycket kontaktytor i en spännande bransch. Du kommer få arbeta brett med både försäljning men även med marknadsaktiviteter.

I denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Jurek Rekrytering & Bemanning vid frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på tel.nr 031 – 712 83 44 alternativt via mail: maria.holmberg@jurek.se. Då urvalet sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag via www.jurekbemannning.se

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg
0761-83 55 24
maria.holmberg@jurek.se

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 29 november . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Transport & Logistik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Innesäljare/affärsutvecklare inom B2B