Jurek

Controller med vassa Excelkunskaper till Däckia/Pirelli

Söker du en controllerroll där du får möjlighet att utnyttja dina expertkunskaper inom Excel i en internationell och dynamisk miljö? Lockas du av att jobba i en utmanande roll med omväxlande arbetsuppgifter tillsammans med ett prestigelöst team.

 

Vi söker nu en ansvarsfull Controller till vår nordiska ekonomiorganisation som vill vara en del i Pirelli/Däckias fortsatta utveckling.

 

 

Arbetsbeskrivning

Rollen som controller hos oss innebär möjlighet att självständigt få utveckla rapportering och processer och kräver därför ett öga för detaljer samt ett stort intresse av system.

 

Du kommer ansvara för rapportering och analys av de nordiska enheterna i ett nära samarbete med kollegorna både i ditt team och de övriga ekonomiteamen och rapportera till controllerchefen. Däckia ägs sedan 2012 av Pirelli och sitter sedan ett halvår i gemensamma lokaler i Kista Science Tower och man kommer därför arbeta med båda bolagen.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

• Månadsrapportering

• Analys

• Prognosarbete

• Delaktig i det årliga budgetarbetet

• Uppföljning av KPI:er

• Presentation av analys till ledning

• Ad hoc rapportering och uppföljning internt

• Utveckling av rapporter

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med en universitetsutbildning inom ekonom och 5 års arbetslivserfarenhet. Har du tidigare erfarenhet av controlling från internationella bolag och revisionsbakgrund är det meriterande. Du är en avancerad användare av Excel och har du även kunskaper inom SQL, Navision och SAP är det meriterande. Du är flytande i engelska och svenska både i tal och skrift.

 

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du både har ett stort detaljfokus samtidigt som du tar stort ansvar för ditt arbete. Det är av stor vikt att du är både proaktiv och strukturerad och att hitta effektiva lösningar är en del av din vardag. Du är en analytisk och flexibel lagspelare och trivs i en snabbrörlig miljö. Framförallt är du en person med bra affärsförståelse som vill vara en del av att driva affären framåt och lägger vikt i att ha kul på jobbet.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett intressant och utvecklande arbete i en internationell grupp i kombination med Däckas framgångsrika organisation. Du kommer tillhöra ett framgångsrikt företag med en stabil position på marknaden där det ges goda möjligheter till utveckling och karriär. Du är placerad i deras nya lokaler i Kista Science Tower.

 

I den här rekryteringen samarbetar Däckia/Pirelli med Jurek Rekrytering och Bemanning. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Marie Källström tel. 070-751 9343. Ansök på www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Däckia AB är en av Sveriges ledande däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår 65 helägda verkstäder och 52 samarbetspartners över hela landet. Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken för allt från stora entreprenadmaskiner till skottkärror. Däckia ägs idag av Pirelli, en italiensk däcktillverkare, som grundades 1872 och som idag har över 36 000 anställda. Pirelli är en av de största däcktillverkarna globalt med försäljning i över 160 länder och ett 20-tal fabriker i ett flertal länder i Europa och Amerika.

 

De senaste åren har präglats av stabil lönsamhet, tillväxt och utvecklingsprojekt inom flera områden. Grunden för framgångarna är engagerade och kunniga medarbetare och partners.

 

Sedan maj 2020 arbetar båda bolagen i en integrerad verksamhet i deras nya lokaler i Kista Science Tower.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 februari

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Controller med vassa Excelkunskaper till Däckia/Pirelli