Jurek

Hyres- och avgiftshandläggare till Allabrf.se i city

Allabrf.se söker en självgående avgifts- och hyresförvaltare som vill bli en del av vår tillväxtresa och uppstarten av våra nya affärsområden vilket erbjuder ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar.

 

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer jobba i ett mindre team med både avgift- och hyresförvaltare och ekonomiska förvaltare, där du hanterar och kommunicerar med medlemmar, styrelser och utomstående intressenter.

 

Du rapporterar till ansvarig för den ekonomiska förvaltningen och kommer ha ett nära samarbete både internt men även med en outsourcingspartner som är placerad i Sverige och i Rumänien.

 

Dina huvudsakliga ansvarområden är följande:

• Lägenhetsregister

• Mäklarbilder

• Överlåtelseavtal/panter

• Avisering och fakturering

• Kundreskontran

• Parkeringsköer och avtal

• Lokalhyresgäster och avtal

 

Utöver detta kommer du även arbeta med uppstart av nya kunder, processförbättringar och enklare bokföring.

 

 

Vem är du?

Hos oss är din personlighet och inställning viktigast och för att passa in hos oss behöver du även ha en positiv inställning och agera lösningsorienterat. Som person är du ansvarstagande och noggrann med en god samarbetsförmåga. Du har en god servicekänsla i kontakt med både kund och internt. Rollen kräver även att man är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Vi ser gärna att du har en relevant gymnasial utbildningsnivå eller liknande alternativt erfarenhet av ekonomi, bokföring och administration. Tidigare arbetslivserfarenhet är ett krav och tidigare erfarenhet av arbete med bostadsrättsföreningar är meriterande.

 

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Sturegallerian, på Grev Turegatan 11B

 

I den här processen samarbetar Allabrf.se med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

ABRF Group AB grundades 2015 och har snabbt vuxit till Sveriges ledande digitala plattform för bostadsrättsföreningar och boende i bostadsrätt.

 

Bolaget ägs av dess anställda och några av Sveriges främsta entreprenörer och investerare. En av ägarna är Stronghold Invest, ett aktivt ägarbolag som investerar i fastighetsföretag i Europa. Företaget har ca 20 anställda i Stockholm.

 

Företaget utvecklar digitala och innovativa tjänster för bostadsrättsföreningar, konsumenter och företag.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 november

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Hyres- och avgiftshandläggare till Allabrf.se i city