Jurek

GKN Aerospace Engines söker en legal counsel

Vill du arbeta i en internationell miljö där högteknologi möter juridik? Vill du utvecklas till en skicklig förhandlare av komplexa avtal?

Vi söker en driven och lösningsorienterad jurist som kommer att ha huvudansvar för den juridiska supporten till våra anläggningar i Trollhättan och Kongsberg (Norge). Pröva dina vingar och anslut till vårt team!

 

 

GKN Aerospace

GKN Aerospace är en ledande global leverantör till flyg- och rymdindustrin. Koncernen utvecklar, tillverkar, säljer och hanterar eftermarknaden för motorkomponenter, flygplansstrukturer, landningsställ, och andra komponenter till många av världens civila och militära flygplan.

 

Anläggningen i Trollhättan är huvudkontor för och ingår i Engines-divisionen. Här utvecklas och tillverkas bland annat avancerade delar till flygmotorer och rymdraketer. På anläggningen i Trollhättan arbetar ca 2 000 personer. Engines-divisionen har även anläggningar i Kongsberg (Norge) Mexiko och USA samt kontor i Bangalore (Indien), Stockholm och Göteborg.

 

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara en del av GKN:s juriststab och arbeta direkt under head of legal. Det innebär bland annat att du kommer att få bidra med högkvalitativ rådgivning inom ett brett spektrum av ämnesområden. Arbetsuppgifterna kommer att omfatta att upprätta, granska och förhandla komplexa internationella avtal. Du kommer även att vara kontaktperson i juridiska frågor för anläggningarna i Trollhättan och Kongsberg. Det innebär att du kommer att vara ett stöd i den dagliga verksamheten och hantera tvister med kunder och leverantörer. I ditt arbete kommer du även att få hantera bolagsstyrnings- och regulatoriska frågor samt ta fram bolagsdokument. Vidare kommer du att supporta Head of legal och Business Ethics Officer i interna projekt som omfattar rapportering, utbildning och riskhantering och samarbeta med andra i GNK:s juriststab.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med svensk juristexamen och som har tre till fem års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från bolag, juristbyrå, advokatbyrå eller likande. Du ska ha erfarenhet inom kommersiell avtalsrätt, bolagsrätt och omfattande erfarenhet av affärsjuridisk rådgivning. Du är flytande i engelskt tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har arbetat som bolagsjurist inom industrisektorn.

 

Du kommer att få ta ett stort ansvar för din personliga utveckling. Vi ser därför gärna att du är en person med driv som ständigt vill utvecklas och bidra till att förbättra verksamheten och Legal & Compliance-funktionen.

 

Eftersom du kommer att arbeta både strategiskt och nära den operativa verksamheten krävs det att du är kommunikativ, strukturerad, självständig och lösningsorienterad. Vidare ser vi gärna att du har förmågan att prioritera och sätt rådgivningen i ett kommersiellt perspektiv. Du arbetar också proaktivt och trivs med att vara en del av ett team.

 

 

Du erbjuds

Hos oss kommer du att kunna ta klivet och utvecklas i en internationell och stimulerande miljö! Dina arbetsuppgifter kommer att vara både varierande och utmanande. Du får arbeta självständigt med ett huvudansvar för juristfunktionen för anläggningarna i Trollhättan och Norge. Det innebär att du kommer nära den operativa verksamheten och du kommer att kunna bidra till både att lösa konkreta problem och till långsiktig utveckling. Tar du chansen finns det också möjlighet att delta i ledningsarbetet.

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar GKN Aerospace med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så välkommen att inkomma med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på telefonnummer 076 002 69 19 alternativt ida.odelius@jurek.se.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område

Trollhättan

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Trollhättan . Publicerat : 15 september

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb GKN Aerospace Engines söker en legal counsel