Jurek Bemanning

Lönekonsult till spännande telekombolag i city

Är du säker i din roll och söker nya utmaningar – läs då gärna vidare?

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en lönekonsult åt vår kund inom telekombranschen som känner sig trygg i rollen och kan hantera hela löneprocessen från ax till limpa. I rollen som löneadministratör kommer du att stötta arbetet på löneavdelningen som idag består av en annan löneadministratör samt sex personer som arbetar inom olika delar inom HR. Du kommer rapportera till HR/Backoffice Chefen. Du kommer vara delaktig i hela löneprocessen och alla dess delar från förberedning till lönekörningen allt där emellan. Du kommer ha dagliga kontakter både externt och internt.


Vem är du?

Du har minst gymnasieutbildning med en påbyggnad av en löneutbildning, samt minst 5–10 års arbetserfarenhet av lön. Du känner dig väldigt trygg med att jobba med hela löneprocessen/hanteringen från ax till limpa och är van vid att hantera ca 600–1000 löner. Har du tidigare arbetat i Hogia är detta meriterande. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt har goda kunskaper i Office-paketet och känner dig mycket systemvan.

Som person är du lyhörd, flexibel, noggrann, strukturerad, och lösningsorienterad. Du är prestigelös, service-minded och duktig på att kommunicera med olika typer av människor. Vidare trivs du på ett bolag där det händer mycket och är alltid beredd på att kavla upp ärmarna när det behövs. Slutligen har du skinn på näsan med en touch av ödmjukhet och ser dig själv som en driven teamlayer!


Du erbjuds

En spännande och varierande roll på ett telekombolag där allt är möjligt och där man tror på att människor gör skillnad. Du kommer till ett tajt team med mycket glädje, där man hjälps åt och har kul tillsammans. Kontoret är beläget i fina lokaler mitt i city.

I denna bemanning på 4-7 månader (med eventuell förlängning) och med start omgående om möjligt samarbetar kunden med Jurek Rekytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, 
www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Monia LetmarkAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Lönekonsult till spännande telekombolag i city