Jurek Bemanning

Erfaren juristassistent till advokatbyrå

Arbetsbeskrivning

För vår kunds räkning söker nu en senior juristassistent som kommer att ingå i ett team av andra assistenter. I rollen kommer du att stötta advokatbyråns jurister med att registrera ärenden, avtalsskrivning, fakturering och ha kontakt med domstolar och klienter. Du kommer att få möjlighet att arbeta i en bred roll där du samarbetar med både jurister och med andra assistenter. 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete och om du tidigare har arbetat som paralegal eller på advokatbyrå så är det starkt meriterande. Det är även meriterande om du har någon form av juridisk akademisk- eller yrkeshögskoleutbildning som exempelvis paralegal. Uppdraget kräver även att du är systemkunnig och kan arbeta i CRM-system, dokumenthanteringssystem samt Office-paketet. Vidare ska du även ha mycket goda kunskaper i engelska.

Som person söker vi dig som är serviceinriktad, ordningsam och har hög integritet. Du ska även ha en god samarbetsförmåga och trivas med att arbeta stöttande och administrativt.

Du erbjuds

En spännande roll hos en trevlig advokatbyrå. Kunden har sitt kontor centralt i Stockholm. Uppdraget är på heltid med start omgående och löper cirka tre månader framöver med chans till förlängning alternativt överrekrytering för rätt person. 

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se. Ansök på www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Amanda Rietz
amanda.rietz@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 19 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Erfaren juristassistent till advokatbyrå