Jurek Bemanning

Ekonomiassistent på 50% till PTV Nordics AB

Om verksamheten
PTV Nordics AB är en leverantör av mjukvara för ruttplanering för transporter av gods och människor. PTV Nordics är en del av PTV Group och riktar sig mot den nordiska marknaden. Våra kunder är transportföretag, men kommer också från branscher, som normalt inte förknippas med logistik, t.ex. hemtjänst och resande servicetekniker. Genom smartare planeringssystem utför vi samma uppdrag, på kortare tid, med kortare totala körsträckor och ibland även med färre bilar, vilket leder till kostnadsbesparingar och är dessutom bättre för miljön.


Vi söker nu en ekonomiassistent till vårt kontor i Göteborg som kan hjälpa oss uppnå våra finansiella mål som vi har för den skandinaviska marknaden för att ytterligare stärka vår position.Arbetsbeskrivning

PTV Nordics söker nu en senior ekonomiassistent på 50% där du kommer arbeta brett inom ekonomi och redovisning med ett fokus på månadsbokslut, vilka du gör självständigt. Vidare kommer du vara behjälplig vid årsbokslut. Du kommer även göra löner för sju personer. Vidare kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta:

- Löpande bokföring
- Periodiseringar
- Avstämningar
- Moms och skatter
- Påminnelsehantering
- Försäkringar
- Behjälplig vid budgetarbete
- Hjälpa revisorer vid årsredovisningen
- Utvärdering och förbättring av redovisningsförfaranden
- Presentera resultat internt inom organisationen
- Koordinering mot PTV-koncernens huvudkontor i Tyskland gällande resultatinsikt


Du kommer tillhöra ett team om sex personer och rapportering sker till moderbolaget i Tyskland och kontoret i Nederländerna.Vem är du?

Vi söker dig som har läst ekonomi på gymnasiet alternativt har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt har arbetat i en liknande roll i 2–4 år och varit behjälplig vid minst ett bokslut. Vi tror att du tidigare arbetat som ensam ansvarig för ekonomin på ett mindre bolag. Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift, då du har mycket kontakt med kollegor i Europa. Vidare har du goda kunskaper i MS Office-paketet då främst Excel, har du tidigare erfarenhet av arbete i Navision är detta meriterande.


Som person är du lösningsorienterad och proaktiv och du trivs i en självständig roll. Vidare är du flexibel, prestigelös och du hugger i där det behövs.Du erbjuds

Du erbjuds en bred roll med mycket ansvar på ett spännande och trevligt företag där man trivs tillsammans och man känner en familjär stämning. Kontoret är beläget i centrala Göteborg.


I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist 0739-42 56 10 alternativt via mail: karin.kvist@jurek.se. Då urvalet sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag via www.jurekbemannning.se

 


Område:

Göteborg
Västra Götalands län


Anställning: 

Tillsvidare Deltid


Kontakt:

Karin Kvist 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 11 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 11 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent på 50% till PTV Nordics AB