Jurek Bemanning

Redovisningsassistent till bolag i Bromma

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

 

Arbetsbeskrivning

Som redovisningsassistent hos vår kund kommer du att ingå i en grupp om fem personer. Kontoret är beläget i nya fina lokaler i Ulvsundaområdet, Bromma och dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att vara inom den dagliga reskontrahanteringen:

* In- och utbetalningar
* Påminnelsehantering samt inkasso
* Räntefakturering
* Viss löpande bokföring
* Kassa- och likviditetsrapportering
* Avstämningar

 

Rollen kommer även innehålla andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen samt fungera stöttande mot de andra i teamet.

 

 

Vem är du?

Du ska känna dig trygg i att arbeta med ovanstående arbetsuppgifter och kunna arbeta självständigt. Du får gärna komma med input på förbättringar som kan effektivisera arbetet och ha god förståelse för flödena. Vidare har du god kunskap inom Officepaketet, främst Excel. Det är mycket meriterande om du har arbetat i affärssystemet NAV tidigare samt har erfarenhet från e-fakturahantering. Som person är du engagerad, driven, strukturerad, noggrann och prestigelös.

 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag med möjlighet till övertag av kund, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning till en början men därefter bli överrekryterad. Uppdraget är en heltidstjänst med start omgående eller i augusti.

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande! Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.


Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Paus på sophie.paus@jurek.se

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Sophie Paus

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 augusti . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsassistent till bolag i Bromma