Jurek

Erfaren lönekonsult sökes till kund inom offentlig sektor

Till vår kund inom offentlig sektor söker vi nu en erfaren lönekonsult som kan stötta verksamheten med start omgående. Trivs du i en serviceinriktad roll? Läs då gärna vidare!

 

 

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna varierar från löneadministration, att utifrån lagar och avtal stödja anställda i lönefrågor till att arbeta med ständiga förbättringar. Det innebär bland annat att ha nära kontakt med verksamheten, det vill säga att ha en konsultativ roll och ge kvalificerat stöd till chefer och andra användare vid registrering i Löne- & ekonomiportalen. Du arbetar självständigt med ärenden inom ditt område men sitter tillsammans med övriga inom löneenheten, vilket ger möjlighet till nära samarbete och stöd från dina kollegor. Det finns möjlighet att utvecklas i arbetet med andra arbetsuppgifter och ansvarsområden utifrån kompetens och behov.  Arbetsuppgifterna innefattar även arbete med arbetsgivarintyg, tjänstgöringsintyg samt inkomstintyg. 

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad lönekonsult. Det är ett krav att du har kunskaper om löneadministration, har kunskaper i kollektivavtal samt goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av vårt kollektivavtal AB. Det är även meriterande om du är insatt och har kunskap om lärarlöner. Det är även meriterande för tjänsten om du har kunskaper om lönesystemet Personec P (Visma) samt kunskaper i schemamodulen Medvind (Visma). Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

 

Vidare tror vi att du som person är kundorienterad är öppen och är utåtriktad. Du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt samt är initiativrik och kan se nya lösningar i det dagliga arbetet.  Du ska kunna arbeta i grupp som självständigt. 

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag som omfattar heltid på plats i Täby alternativt distans. Uppdraget kommer att starta omgående och löpa på i ca 3-6 månader med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Täby

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Täby . Publicerat : 18 november

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Erfaren lönekonsult sökes till kund inom offentlig sektor