Jurek

Ekonomiassistent med systemkunskap till Västberga

Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonomiassistent kommer du vara en del av ett team på 6 personer och jobba fokuserat mot kundreskontra samt stötta i vardagliga ekonomirelaterade frågor.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:
• Hantera kundinbetalningar
• Påminnelsehantering och kravhantering av kundfakturor
• Vidarefakturering av kostnader
• Avstämningar av kundkonto samt bank
• Stödja verksamheten gällande projektfakturering
• Kvitto och utläggsredovisning ink momshantering
• Super-user för rese- och utläggshantering
• Back-up för bokföring av leverantörsreskontra


Vem är du?

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av kundreskontra och momshantering, du ska vara van vid intern och extern kontakt samt kunna stötta övriga organisationer vid redovisningsfrågor. 

Du kommer jobba i ett team av 6 personer som hanterar kund- och leverantörsreskontra, redovisning och lön, och du rapporterar till redovisningschefen.

Vi ser gärna att du flexibel, lyhörd och lösningsfokuserad. Det är viktigt att du trivs i en organisation med högt tempo och att du kan jobba självständigt och i team. Vi ser det som starkt meriterande om du tidigare har jobbat i SAP samt i en större koncern.


Du erbjuds

Du erbjuds en roll som ekonomiassistent på en internationell koncern där man ständigt jobbar för att utvecklas på ett individuellt plan samt som organisation. Du erbjuds ett konsultuppdrag med start omgående alternativt senast 1 april och med ett preliminärt slutdatum i början på augusti 2021. Kontoret är beläget i Västberga industriområde.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent med systemkunskap till Västberga