Jurek

HR Business Partner i Uppsala

Har du erfarenhet av roller som HR-business partner, HR-generalist eller kanske HR-specialist, är van att arbeta självständigt och söker nya utmaningar? Vi söker nu dig som har bred erfarenhet från operativt HR-arbete, som drivs av att göra saker tillsammans och som med stort engagemang och integritet kan stötta cheferna i organisationen. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande uppdrag hos vår kund i centrala Uppsala där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper.

 

Uppdraget pågår året ut med start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänstens omfattning är flexibel, 70-100% beroende på ditt önskemål och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Till en början ser vi gärna att du är på plats på kontoret för att sedan ha möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan om så önskas. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Detta är ett konsultuppdrag där möjlighet finns att vara underkonsult via oss alternativt anställas som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som HR-business partner har du en konsultativ roll och är chefernas stöd i operativa HR-frågor.

 

Exempel på arbetsuppgifter i rollen är:

• Omställning

• Coaching och stöd till chefer

• Arbetsrättslig rådgivning och tolkning av lagar/avtal

• Hantering och dialoger i individärenden

• Operativt ansvarig för utrullning av processer inom verksamhetsområdet, t.ex. medarbetarundersökning och lönerevision

• Ansvar för facklig samverkan och förhandling tillsammans med ansvarig chef

• Kompetensförsörjning och intern rekrytering

 

Som HR-konsult hos vår kund är du del av HR organisationen som består av 5 medarbetare och du rapporterar till HR-chef.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och situationer. Vi ser att du har minst ett par års erfarenhet av liknande roll samt gärna en akademisk utbildning inom HR, YH-utbildning eller motsvarande. För att lyckas i rollen ser vi att du har:

 

• minst 2 års erfarenhet av arbete i en liknande roll

• förmåga, mod och integritet att arbeta konsultativt med generellt chefsstöd samt hantering av individärenden

• dokumenterad erfarenhet att kunna genomföra operativa processer i verksamheter

• kunskap och erfarenhet av arbetsrättslig rådgivning/avtalstolkning i verksamhet med kollektivavtal

• erfarenhet att självständigt driva fackliga förhandlingar

 

Det är meriterande om du har:

• ledarerfarenhet

• kunskap inom arbetsmiljö

 

Du är en lagspelare med hög integritet som tycker om att vara med där det händer. Du har en god förmåga att planera samt agera självständigt och proaktivt. Du är en god kommunikatör och har förmåga att samarbeta såväl internt inom HR som inom bolaget i stort. Noggrannhet och tålamod, när så krävs, är mycket viktigt kopplat till bl.a. processer, protokoll, hantering av arbetsrättsliga situationer.

 

 

Du erbjuds

Uppdraget pågår året med start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänstens omfattning är flexibel, 70-100% beroende på ditt önskemål och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid. Till en början ser vi gärna att du är på plats på kontoret för att sedan ha möjlighet att arbeta hemifrån två dagar i veckan om så önskas. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande uppdrag hos vår kund i centrala Uppsala där du kommer vara en värdefull resurs och bidra med dina kunskaper.

 

 

Ansökan

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

 

 

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Sökord: HR Business Partner, HR-konsult, HR Koordinator, HR Generalist, HRBP, HR Manager, HR Specialist, Rekrytering, Arbetsrätt

 

Område

Uppsala

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 6 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb HR Business Partner i Uppsala