Jurek Bemanning

Ekonomiassistent leverantörsreskontra för vikariat

Om företaget
Copyswede arbetar för att finansiera skapandet av ny kultur. Copyswede är experter på kollektiv förvaltning av upphovsrätt på tv-området. Vi licensierar vidareanvändning av tv- och radioprogram i olika medier och sköter även det svenska ersättningssystemet för privatkopiering. Vi arbetar, på uppdrag av våra medlemsorganisationer, för att kulturskapare ska få betalt för sin upphovsrätt. För att kulturkonsumtionen ska vara hållbar måste de som skapar få en rimlig ersättning. En stark upphovsrätt ger trygga och fria utövare. I Sverige och EU finns ett starkt politiskt, juridiskt och folkligt stöd för upphovsrätten och för att den ska förvaltas effektivt och kollektivt. Vi har fått förtroendet att sköta delar av det uppdraget

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu efter en ekonomiassistent till vår kund som sitter i ljusa och trevliga lokaler på Kungsholmen. Tjänsten är ett vikariat och löper cirka ett år med start efter årsskiftet. Som ekonomiassistent ansvarar du för avdelningens leverantörsreskontra och i dina arbetsuppgifter ingår:

- Leverantörsreskontra
- Fakturering av PKE
- Löpande bokföring
- Avstämningar
- Anläggningsregister
- Bokföring av intäkter från utländska organisationer
- Vara backup för den andra ekonomiassistenten på avdelningen
- Andra uppgifter som förekommer på en ekonomiavdelning
- Till viss del bistå fördelningsgruppen

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av självständigt arbete av leverantörsreskontra. Du har stor förståelse för det ekonomiska flödet, kan snabbt sätta dig in i nya system och har god vana av att arbeta i Excel. Vi ser att du är flytande i svenska i tal och skrift. Har du erfarenhet av att arbeta med Visma är det meriterande.

Som person är du positiv, självgående och utåtriktad med en hög känsla för service. Du känner ett stort ansvar i ditt arbete och lägger den tid det behövs för att göra ett riktigt bra jobb. Vidare är du noggrann, effektiv och förändringsbenägen samt tycker om att vara en servicegivare både internt och externt.

Du erbjuds
Du blir en del av ett engagerat företag där du får arbeta tillsammans med kompetenta och trevliga medarbetare som hjälper varandra.

Detta är en rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karolina Wahlström karolina.wahlstrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Välkommen in med din ansökan!

Start
I mitten på mars 2018.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Karolina Wahlström
0762-97 87 95

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent leverantörsreskontra för vikariat