Jurek Bemanning

HR-konsulter till Göteborgsområdet

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu erfarna personer inom HR och Rekrytering för både kortare och längre konsultuppdrag i Göteborgssområdet. Arbetsuppgifterna kan komma att innebära utveckling och förbättring av olika HR-processer, agera stöd till chefer i olika processer så som rekrytering och arbetsrättsliga frågor samt visst arbete med lön- och personaladministration.

Vem är du?
Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och har något/några år inom branschen sedan tidigare. Du har en akademisk utbildning inom området eller likvärdigt. Som person är du serviceinriktad, driven och ser vad som behöver göras. Du är noggrann och har sinne för ordning och reda. Vi ser gärna att du är utvecklingsorienterad och lösningsorienterad. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt goda Microsoft Office-kunskaper.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett spännande arbete inom HR- och rekryteringsområdet. Uppdragen kan komma att variera i längd och även sysselsättningsgrad beroende på våra kunders behov. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Tilda Dahlberg på 
tilda.dahlberg@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning:
Visstid Heltid

Kontakt:
Tilda Dahlberg

tilda.dahlberg@jurek.se 

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Tilda Dahlberg

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 april . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-konsulter till Göteborgsområdet