Jurek Bemanning

Redovisningsekonom sökes till långt uppdrag

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en redovisningsekonom till en myndighet i centrala Stockholm för ett konsultuppdrag. Uppdraget är på heltid och beräknas starta omgående och pågår ca ett år framåt. I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med redovisning,bokföring, budgetarbete, bokslut m.m.


Vem är du?

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning, samt minst tre års erfarenhet från liknande arbete. Alternativt har du gymnasieutbildning och minst fem års erfarenhet av liknande arbete. Du har även goda kunskaper i MS Office och i något bokföringssystem, gärna Agresso. Det är meriterande om du arbetat på myndighet. Du har goda språkkunskaper i svenska, tal och skrift.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper då vi ser att du har ett analytiskt, strukturerat och noggrant arbetssätt. Du samarbetar väl med andra och har känsla för god service.


Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på en myndighet i centrala Stockholm på heltid 100%, start omgående och ca ett år framåt. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Kajsa Lidén
kajsa.liden@jurek.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : Om 4 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom sökes till långt uppdrag