Jurek Bemanning

Ekonomiassistent inom kundreskontra till trevligt bolag i Kista

Arbetsbeskrivning
Har du förståelse för ekonomiflödet och drivs av att ge bästa service till kunder och kollegor? Just nu söker vi efter en serviceinriktad och noggrann ekonomiassistent till vår kund som är ett trevligt och familjärt bolag i Kista.

Som ekonomiassistent kommer du framförallt att arbeta med kundreskontra. Detta innebär bland annat bokföring av inbetalningar från kunder samt att ge service till kunder likväl som internt ut till organisationen. Du kommer även att arbeta med:

  • Fakturering och kreditering
  • Påminnelse och inkassohantering
  • Övrig kundservice till kunder via telefon och mail

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av självständigt arbete inom ekonomi. Du har stor förståelse för det ekonomiska flödet och kan snabbt sätta dig in i nya system. Vi ser att du är flytande i svenska i tal och skrift.

Som person är du positiv, självgående och utåtriktad med en hög känsla för service. Du känner ett stort ansvar i ditt arbete och lägger den tid det behövs för att göra ett riktigt bra jobb. Vidare har du skinn på näsan och tycker om att vara en servicegivare både internt och externt.

Du erbjuds
Du blir en del av ett trevligt och expansivt företag, där du får arbeta tillsammans med engagerade och drivna medarbetare. Uppdraget är ett föräldravikariat på ungefär ett år med start omgående.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Gylner 076-601 24 74 alt. frida.gylner@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Välkommen in med din ansökan!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Frida Gylner
0766012474

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 2 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent inom kundreskontra till trevligt bolag i Kista